Viktväktarna lanserar fikaboken ”Söta saker”

Viktväktarna lanserar fikaboken ”Söta saker”
Så ser framsidan ut på ”Söta saker”, fikaboken som ska inspirera till dubbelt goda vanor. Foto: Viktväktarna
Viktväktarna har släppt fikaboken ”Söta saker”, för att bredda bilden av vad man kan äta i en hälsosam livsstil och som ett positivt budskap.

Viktväktarna har släppt fikaboken ”Söta saker”, för att bredda bilden av vad man kan äta i en hälsosam livsstil och som ett positivt budskap.

Med nya fikaboken ”Söta saker” säger Viktväktarna att man vill visa att en hälsosam livsstil handlar om att äta allt, men inte alltid och inte hur mycket som helst.
 – Förbud gör ingen glad, dessutom är det väldigt sällan vi orkar leva med förbud under en längre tid, skriver företaget i sin pressrelease.

– Det kanske låter som en motstridighet för vissa att vi på Viktväktarna gör en fikabok, men vi säger att det är precis tvärtom, menar Viktväktarnas kostexpert Karin NIleskog.
– Vi gillar godsaker precis lika mycket som alla andra, om inte mer till och med. Att låta godsaker vara ett positivt inslag i våra liv skapar mycket bättre förutsättningar för en långsiktigt hållbar och hälsosam livsstil, tillägger Nileskog.

I boken finns en mängd olika varianter av godsaker och i flera av recepten används grönsaker och baljväxter på ett sätt som man inte är van vid från det mer traditionella sättet att baka.
– Ofta märks det inte ens att det är grönsaker i receptet, mer än att resultatet blir väldigt saftigt. Så var inte rädd för att stoppa såväl zucchini och pumpa som ärtor och bönor i kakan, påpekar Karin Nileskog.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil