Världspastadagen förbereds redan nu

Foto MostPhotos
Världspastadagen firas i och för sig inte förrän 25 oktober men italienska Mutti passar på att promota sina produkter redan nu.

Inför Världspastadagen den 25 oktober introducerar nu den italienska tomatproducenten Mutti sin Passata-produkt i en ny praktisk Tetra-förpackning, med återförslutningsbar kork och certifieringen ”inga rester av bekämpningsmedel” – anpassad för en modern svensk livsstil.

I Sverige har Muttis finkrossade tomater Polpa varit den som i åratal dominerat, när det kommer till tillagning av klassiker som bolognese, pastasåser och grytor. Produkten har dessutom en imponerande marknadsandel på 60 procent.

Passatan är silkeslen med en distinkt söt smak vilket har vunnit italienarnas hjärta och därmed blivit den bästsäljande tomatprodukten i alla kategorier.

Den behöver bara tillagas i ett par minuter, vilket gör den till det enklaste sättet att laga snabba vardagsrecept med tomater.

Lanseringen av Mutti Passata i tetra sammanfaller passande nog med Världspastadagen den 25 oktober, en hyllning till allt som har med pasta att göra.

Det finns inget bättre tillfälle för svenska hemmakockar och pastaälskare att omfamna enkelheten och glädjen i italiensk matlagning som en sann italienare med bekvämligheten av Mutti Passata – och avfärda myten om att utsökta italienska rätter kräver timmar i köket.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil