Ludvig Anderberg tror på Mat.se

E-handeln av mat har stor tillväxtpotential och det egna företaget Mat.se ligger i framkant med smart lösningar. Det anser, möjligen inte oväntat, nye verksamhetschefen Ludvig Anderberg.

Ludvig Anderberg är från 1 januari 2020 ny verksamhetschef på Mat.se.
Bakgrunden är inom e-handel, dock inte inom mat utan inom Revolution race och tidigare Nelly.

– Det ska bli oerhört roligt att få ansluta till teamet på Mat.se. E-handeln av mat har stor tillväxtpotential och Mat.se ligger i framkant vad gäller smarta lösningar och har förmodligen marknadens bästa serviceerbjudande, säger Ludvig Anderberg.

Mat.se är en del av Axfood-koncernen och har uppdraget att försöka ligga längst framme i utvecklingen av e-handel med mat.
Man har bland annat haft tidiga lösningar i leverans direkt till kundens kylskåp, lösningar ihop med Volvo kring in-car-delivery och nu senast den stora klimatmärkningen där man märkte över 3 000 livsmedelsprodukter.

Ludvig Anderberg blir verksamhetschef och efterträder Karin Jelkeby på det jobbet.
Jelkeby blir istället utvecklingschef hos Mat.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil