Biltemas tredje i Göteborg

Fredrik Dahlström, GBJ bygg väst, Adelina Voci, Biltema, och Johan Gerdevåg, Biltema, tar ett gemensamt spadtag för Biltema i Partille. | Foto: Pressbild
Nu är första spadtaget verklighet för vad som ska bli Biltemas tredje varuhus i Göteborg. Det byggs i Partille med planerad invigning hösten 2021.

Biltema säger att man letat länge efter rätt läge men nu hittat det.
Det handlar om koncernens tredje varuhus i Göteborg och det hamnar i Partille med planerad invigning under hösten nästa år.

– Vi har jobbat hårt i så många år för att göra den här etableringen möjlig, så det känns fantastiskt stort att äntligen få sätta spaden i jorden och komma igång med bygget. Att för mig som göteborgare göra detta i min egen hemstad känns extra speciellt, säger Biltemas vice vd Adelina Voci.

Varuhuset i Partille kommer att bli ett av Nordens största Biltema-varuhus och ska delas i två våningsplan.
Varuhuset kommer även att kompletteras med ett servicekontor för Biltema Sverige och för byggnationen svarar GBJ bygg medan projekteringen sköts av Biltema självt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil