Biltemas tredje i Göteborg

Fredrik Dahlström, GBJ bygg väst, Adelina Voci, Biltema, och Johan Gerdevåg, Biltema, tar ett gemensamt spadtag för Biltema i Partille. | Foto: Pressbild
Nu är första spadtaget verklighet för vad som ska bli Biltemas tredje varuhus i Göteborg. Det byggs i Partille med planerad invigning hösten 2021.

Biltema säger att man letat länge efter rätt läge men nu hittat det.
Det handlar om koncernens tredje varuhus i Göteborg och det hamnar i Partille med planerad invigning under hösten nästa år.

– Vi har jobbat hårt i så många år för att göra den här etableringen möjlig, så det känns fantastiskt stort att äntligen få sätta spaden i jorden och komma igång med bygget. Att för mig som göteborgare göra detta i min egen hemstad känns extra speciellt, säger Biltemas vice vd Adelina Voci.

Varuhuset i Partille kommer att bli ett av Nordens största Biltema-varuhus och ska delas i två våningsplan.
Varuhuset kommer även att kompletteras med ett servicekontor för Biltema Sverige och för byggnationen svarar GBJ bygg medan projekteringen sköts av Biltema självt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil