Biltemas tredje i Göteborg

Fredrik Dahlström, GBJ bygg väst, Adelina Voci, Biltema, och Johan Gerdevåg, Biltema, tar ett gemensamt spadtag för Biltema i Partille. | Foto: Pressbild
Nu är första spadtaget verklighet för vad som ska bli Biltemas tredje varuhus i Göteborg. Det byggs i Partille med planerad invigning hösten 2021.

Biltema säger att man letat länge efter rätt läge men nu hittat det.
Det handlar om koncernens tredje varuhus i Göteborg och det hamnar i Partille med planerad invigning under hösten nästa år.

– Vi har jobbat hårt i så många år för att göra den här etableringen möjlig, så det känns fantastiskt stort att äntligen få sätta spaden i jorden och komma igång med bygget. Att för mig som göteborgare göra detta i min egen hemstad känns extra speciellt, säger Biltemas vice vd Adelina Voci.

Varuhuset i Partille kommer att bli ett av Nordens största Biltema-varuhus och ska delas i två våningsplan.
Varuhuset kommer även att kompletteras med ett servicekontor för Biltema Sverige och för byggnationen svarar GBJ bygg medan projekteringen sköts av Biltema självt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil