Arla bjuder in till nytt digitalt kosläpp

Arla bjuder in till nytt digitalt kosläpp
En glad ko och 24 april bjuder Arla på många sådana när det blir digitalt kosläpp. Foto: Pressbild Arla
För andra året bjuder Arla in till ett digitalt kosläpp. Förra årets upplaga fick nästan 700 000 visningar och nu hoppas företaget på en ny succé.

För andra året bjuder Arla in till ett digitalt kosläpp. Förra årets upplaga fick nästan 700 000 visningar och nu hoppas företaget på en ny succé.

Förra årets digitala kosläpp hade närmare 700 000 visningar, meddelar Arla som denna coronavår nummer 2 bjuder in hela Sverige att bevittna när kossor skuttar ut på grönbete.
Sändningen leds av duon Mia Parnevik och Hampus Hedström och genom samarbeten med mer än 120 bagerier kommer tittarna bjudas på 32 000 bullar som kan avnjutas framför det digitala kosläppet 24 april.

Vid förra årets kosläpp bar några av kossorna en Gopro-kamera vilket var uppskattat av tittarna.
I år vill Arla ta ytterligare ett steg för att komma närmare kossorna på digitalt avstånd genom at ”facetajma” med korna(!).
– Vi är nog många som suttit på digitala möten och försökt höra vad deltagarna säger. I samband med årets kosläpp kommer några tittare få möjlighet att facetajma med kossor. Vi får hoppas att ingen har mobilen på ”muuu(te)”, säger Henrietta Anefalk, projektledare för det digitala kosläppet på Arla med en lätt göteborgsk touch.

För andra året i rad bjuder Arla in allmänheten till en digital kosläppsfest. Under livesändningen som leds av Mia Parnevik och Hampus Hedström ges tittarna en inblick i hur det ser ut på en gård, vad bondelivet innebär, bondens relation till korna och får självklart se när kossorna skuttar ut på betet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil