Aqua Nobel lanserar aktivt kolvatten

Aqua Nobel lanserar aktivt kolvatten
Så här ser förpackningarna ut när Aqua Nobel i augusti lanserar ännu en variant av förpackat vatten. Foto: Pressbild
Under augusti månad kommer Aqua Nobel att lansera ett vatten med 1 gram aktivt kol per kartong, meddelar företaget som kallar produkten ”innovativ”.

Under augusti månad kommer Aqua Nobel att lansera ett vatten med 1 gram aktivt kol per kartong, meddelar företaget som kallar produkten ”innovativ”.

– Vattnet kommer vara helt svart men helt utan bismaker så kunden kan njuta av det naturligt goda vattnet och samtidigt få nytta av det aktiva kolets egenskaper, skriver företaget i en pressrelease.
Kolet som används i vattnet är 100% naturligt och kommer från kokosnötets skal, meddelar man.

– Jag har själv använt aktivt kol i många år då jag tycker jag mår mycket bättre av att använda det. Det aktiva kolet i sig är ju väldigt intressant då det kan absorbera många typer av oönskade ämnen i kroppen, säger företagets vd Robin Wingårdh.
– Det som är extremt bra är att det inte heller ger någon bismak och lämnar ingen färg på tänder eller i mun efter man dricker det, tillägger Wingårdh.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil