Aqua Nobel lanserar aktivt kolvatten

Aqua Nobel lanserar aktivt kolvatten
Så här ser förpackningarna ut när Aqua Nobel i augusti lanserar ännu en variant av förpackat vatten. Foto: Pressbild
Under augusti månad kommer Aqua Nobel att lansera ett vatten med 1 gram aktivt kol per kartong, meddelar företaget som kallar produkten ”innovativ”.

Under augusti månad kommer Aqua Nobel att lansera ett vatten med 1 gram aktivt kol per kartong, meddelar företaget som kallar produkten ”innovativ”.

– Vattnet kommer vara helt svart men helt utan bismaker så kunden kan njuta av det naturligt goda vattnet och samtidigt få nytta av det aktiva kolets egenskaper, skriver företaget i en pressrelease.
Kolet som används i vattnet är 100% naturligt och kommer från kokosnötets skal, meddelar man.

– Jag har själv använt aktivt kol i många år då jag tycker jag mår mycket bättre av att använda det. Det aktiva kolet i sig är ju väldigt intressant då det kan absorbera många typer av oönskade ämnen i kroppen, säger företagets vd Robin Wingårdh.
– Det som är extremt bra är att det inte heller ger någon bismak och lämnar ingen färg på tänder eller i mun efter man dricker det, tillägger Wingårdh.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil