Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Peter Blaha, kommersiellt ansvarig för Fiffis Sverige | Foto Pressbild
Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

16 september var dagen då Fiffis, ett nytt restaurangkoncept, öppnade på Center Syd i Skåne. Där har man utgått från de höga kostnader det idag möter om en familj ska gå ut och äta, fika eller käka lunch.

Det vill Fiffis möta genom gedigen husmanskost med en prislapp på fast food-nivå. Den kompletteras sedan med pasta, pizza och veganskt.

”Vi vet alla hur svårt det kan vara att få ihop livspusslet, inte minst när vi är på resande fot eller på en shoppingtur. Vi vill se till att det finns prisvärd mat av hög kvalitet när du eller familjen behöver det. Hos Fiffis kan en familj få tid för avkoppling och god mat i en annars stressig vardag. Vi kallar det Fun Fast Dining”, säger Peter Blaha, kommersiellt ansvarig för Fiffis Sverige.

Fiffis första restaurang har nu två år på nacken och öppnade i Ulricehamn 2021. Nu satsar man vidare och ska efter Center Syd öppna en restaurang i Burlöv center senare i höst.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil