Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Stjärnägg ska egga Danmark

Med start 3 augusti kommer nya och delvis svenskägda Stjerneaeg att bli en ny leverantör i den danska dagligvaruhandeln och inom foodservice där.

Från och med idag kan kunderna inom den danska dagligvaruhandeln och foodservicesektorn välja en ny leverantör inom kategorin ägg och äggprodukter – Stjerneaeg A/S, meddelar Dueholm och Stjärnägg, de två företagen bakom satsningen.
Stjerneæg kommer att leverera ägg och äggprodukter till kunder över hela Danmark, både under sitt eget varumärke och under kundernas egna varumärken.

– Stjerneæg blir ett alternativ till de nuvarande stora aktörerna på den danska marknaden för ägg och äggprodukter, menar Rolf Poulsen som är vd för nya Stjjerneaeg och en del i familjen bakom Dueholm.

– Det är två mycket väl fungerande och effektiva företag som nu har bildat Stjerneæg och jag är säker på att det nya företaget kommer att bidra till ökad effektivitet på den danska marknaden, anser å sin sida Stjärnäggs vd Håkan Burlin.

Det nya partnerskapet förändrar inte de två företagens affärsmodeller och profiler. Dueholm kommer fortsatt vara en leverantör av ekologiska ägg till den danska marknaden, och Stjärnägg även fortsatt en stor leverantör i Sverige.

Stjärnägg ägs av fyra familjeägda äggpackerier och producenter från olika delar av Sverige. Företaget levererar till flera av de stora aktörerna inom svensk dagligvaruhandel och foodservice, som Axfood, Ica, Coop Bergendahls, Menigo med flera.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.