Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan

Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan
Foto: Passion för mat
Det ska båda öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

Det ska både öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

– Nu ljusnar det för mäss- och eventbranschen, utbrister arrangören bakom matmässan Passion för mat i en pressrelease.
Bakgrunden till utbristandet är att mässan återkommer efter coronauppehåll och gör det i mars nästa år.

4-6 mars 2022 är comebackdatum för mässan men för dig som redan nu funderar över parkeringsplatser i Göteborg de dagarna så är det bara att börja tänka på diton i Trollhättan istället.
Passion för mat flyttar nämligen dit, till Nova arena i Trollhättan, och utspelar sig där parallellt med EM i ostronöppning.

35 minuter med tåg från Göteborg, påpekar arrangörerna som samtidigt lockar de bilburna med att det faktiskt finns ”massor av p-platser” vid Nova arena i Trollhättan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil