Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan

Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan
Foto: Passion för mat
Det ska båda öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

Det ska både öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

– Nu ljusnar det för mäss- och eventbranschen, utbrister arrangören bakom matmässan Passion för mat i en pressrelease.
Bakgrunden till utbristandet är att mässan återkommer efter coronauppehåll och gör det i mars nästa år.

4-6 mars 2022 är comebackdatum för mässan men för dig som redan nu funderar över parkeringsplatser i Göteborg de dagarna så är det bara att börja tänka på diton i Trollhättan istället.
Passion för mat flyttar nämligen dit, till Nova arena i Trollhättan, och utspelar sig där parallellt med EM i ostronöppning.

35 minuter med tåg från Göteborg, påpekar arrangörerna som samtidigt lockar de bilburna med att det faktiskt finns ”massor av p-platser” vid Nova arena i Trollhättan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil