Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan

Återkommer 2022 men flyttar till Trollhättan
Foto: Passion för mat
Det ska båda öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

Det ska både öppnas en mässa och öppnas ostron när vi nästa år, 2022, ska kunna ha ett normalt läge på eventmarknaden med Passion för mat tillbaka.

– Nu ljusnar det för mäss- och eventbranschen, utbrister arrangören bakom matmässan Passion för mat i en pressrelease.
Bakgrunden till utbristandet är att mässan återkommer efter coronauppehåll och gör det i mars nästa år.

4-6 mars 2022 är comebackdatum för mässan men för dig som redan nu funderar över parkeringsplatser i Göteborg de dagarna så är det bara att börja tänka på diton i Trollhättan istället.
Passion för mat flyttar nämligen dit, till Nova arena i Trollhättan, och utspelar sig där parallellt med EM i ostronöppning.

35 minuter med tåg från Göteborg, påpekar arrangörerna som samtidigt lockar de bilburna med att det faktiskt finns ”massor av p-platser” vid Nova arena i Trollhättan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil