Lidl har invigt nya svenska huvudkontoret

Lidl har invigt nya svenska huvudkontoret
Klippt var det här – Lidl har invigt sitt nya svenska huvudkontor. Foto: Pressbild Lidl
Nu har Lidl invigt sitt nya huvudkontor i Barkarbystaden och naturligtvis var det företagets Sverige-chef som klippte invigningsbandet denna måndag.

Nu har Lidl invigt sitt nya huvudkontor i Barkarbystaden och naturligtvis var det företagets Sverige-chef som klippte invigningsbandet denna måndag.

Denna veckas måndag invigde Lidl Sverige sitt nya huvudkontor i Barkarbystaden då Sverige-chefen Johan Augustsson klippte invigningsbandet.
I det nya, drygt 15 000 kvadratmeter stora huvudkontoret, kommer drygt 400 av Lidls cirka 5 000 anställda att arbeta framöver.

Bygget av det nya, 15 000 kvadratmeter stora, huvudkontoret inleddes under 2018 och står nu äntligen klart.
Det nya kontoret har fått miljöcertifieringen Breeam Excellent och kommer initialt alltså att rymma drygt 400 arbetsplatser.

Det finns dock plats för 600 medarbetare vilket går i linje med Lidls ambitioner att fortsätta växa i Sverige.
Mitt emot det nya huvudkontoret öppnades i slutet av 2020 en ny butik som kommer fungera som testmiljö för att utveckla Lidls butiker.

– Vi är otroligt glada över att äntligen få börja arbeta på vårt nya huvudkontor, specialanpassat efter våra behov. Förra året öppnade vi vår 200:e butik i Sverige och det här är ytterligare en viktig milstolpe för vår expansion och för att stärka vår position i Sverige, konstaterar Johan Augustsson.

– Vi ser fram emot att få samla hela vår centrala organisation i en och samma byggnad eftersom vi tidigare varit utspridda över flera platser och kontor. Nu längtar jag efter att vi framöver kommer ha möjlighet att ses på plats på det nya kontoret, tillägger Augustsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil