Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey

Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey
Lidl går in som sponsor även i svensk landslagshockey. Foto: Pressillustration Lidl
Lidl Sverige köper in sig i en stor satsning med svensk landslagshockey och blir ny huvudsponsor i ett femårigt avtal med Svenska ishockeyförbundet.

Lidl Sverige köper in sig i en stor satsning med svensk landslagshockey och blir ny huvudsponsor i ett femårigt avtal med Svenska ishockeyförbundet.

Det femåriga sponsorskapet innebär ett stöd till förbundet, Damkronorna, Juniorkronorna och Tre Kronor. Dessutom kommer Lidl att stötta Tre Kronors hockeyskola, skriver Lidl i en pressrelease om den nya marknadsföringssatsningen.

Lidl Sverige blir officiell huvudsponsor av Svenska Ishockeyförbundet i ett avtal som sträcker sig till 2026.
– Ishockeyförbundet och Tre kronor är ikoner som år efter år levererat blågul sportglädje till hela Sverige, anser Lidls Sverige-chef Johan Augustsson.
– Vi är otroligt stolta över att Lidl Sverige nu blir sponsor till förbundet och landslagen, tillägger Augustssson. Sponsorskapet innebär att Lidl Sverige blir branschexklusiv sponsor. Lidl kommer att synas på matchdräkterna för hockeylandslagen.
Svenska ishockeyförbundet har flera landslag som spelar under Tre kronor. Det är primärt dessa, med Juniorkronorna, Damkronorna och Tre kronor, som blir utgångspunkten för Lidls sponsorskap. Dessutom ingår Tre kronors hockeyskola i sponsorskapet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Satsar på camping och festival i sommar

Det smarta märket Stacky´s åker på turné i sommar och sätter upp ett stort antal campingplatser och festivaler som hållplatser på resan genom landet.

Solen, sangria och stränder lockar oss

Sol, sangria, stränder lockar oss när vi funderar på ett annat land att jobba ifrån. Inte konstigt att etta blir ett land på ”S”, alltså Spanien.

Greenfood initierar samarbete med Bower

Greenfood ska öka återvinningen med hjälp av Bower. Återvinningsappen ska göra att fler av Greenfoods förpackningar återvinns, hoppas parterna.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil