Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey

Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey
Lidl går in som sponsor även i svensk landslagshockey. Foto: Pressillustration Lidl

Lidl Sverige köper in sig i en stor satsning med svensk landslagshockey och blir ny huvudsponsor i ett femårigt avtal med Svenska ishockeyförbundet.

Det femåriga sponsorskapet innebär ett stöd till förbundet, Damkronorna, Juniorkronorna och Tre Kronor. Dessutom kommer Lidl att stötta Tre Kronors hockeyskola, skriver Lidl i en pressrelease om den nya marknadsföringssatsningen.

Lidl Sverige blir officiell huvudsponsor av Svenska Ishockeyförbundet i ett avtal som sträcker sig till 2026.
– Ishockeyförbundet och Tre kronor är ikoner som år efter år levererat blågul sportglädje till hela Sverige, anser Lidls Sverige-chef Johan Augustsson.
– Vi är otroligt stolta över att Lidl Sverige nu blir sponsor till förbundet och landslagen, tillägger Augustssson. Sponsorskapet innebär att Lidl Sverige blir branschexklusiv sponsor. Lidl kommer att synas på matchdräkterna för hockeylandslagen.
Svenska ishockeyförbundet har flera landslag som spelar under Tre kronor. Det är primärt dessa, med Juniorkronorna, Damkronorna och Tre kronor, som blir utgångspunkten för Lidls sponsorskap. Dessutom ingår Tre kronors hockeyskola i sponsorskapet.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Stora brister inom handelns arbetsmiljö

Bara var tredje butik låter anställda rotera mellan arbetsuppgifter och drygt hälften av dem bryter mot regler om kassaarbete max två timmar i sträck.

Lagar skollunch inom planetens gränser

Lagar skollunch inom planetens gränser

I samarbete med Orklas matkreatörer har skolor i 36 kommuner som mål att under en hel vecka laga skolluncher som håller sig inom planetens gränser.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.