Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey

Nu ska Lidl sponsra svensk landslagshockey
Lidl går in som sponsor även i svensk landslagshockey. Foto: Pressillustration Lidl
Lidl Sverige köper in sig i en stor satsning med svensk landslagshockey och blir ny huvudsponsor i ett femårigt avtal med Svenska ishockeyförbundet.

Lidl Sverige köper in sig i en stor satsning med svensk landslagshockey och blir ny huvudsponsor i ett femårigt avtal med Svenska ishockeyförbundet.

Det femåriga sponsorskapet innebär ett stöd till förbundet, Damkronorna, Juniorkronorna och Tre Kronor. Dessutom kommer Lidl att stötta Tre Kronors hockeyskola, skriver Lidl i en pressrelease om den nya marknadsföringssatsningen.

Lidl Sverige blir officiell huvudsponsor av Svenska Ishockeyförbundet i ett avtal som sträcker sig till 2026.
– Ishockeyförbundet och Tre kronor är ikoner som år efter år levererat blågul sportglädje till hela Sverige, anser Lidls Sverige-chef Johan Augustsson.
– Vi är otroligt stolta över att Lidl Sverige nu blir sponsor till förbundet och landslagen, tillägger Augustssson. Sponsorskapet innebär att Lidl Sverige blir branschexklusiv sponsor. Lidl kommer att synas på matchdräkterna för hockeylandslagen.
Svenska ishockeyförbundet har flera landslag som spelar under Tre kronor. Det är primärt dessa, med Juniorkronorna, Damkronorna och Tre kronor, som blir utgångspunkten för Lidls sponsorskap. Dessutom ingår Tre kronors hockeyskola i sponsorskapet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil