Butikstrender Master 2023

Sol, 18 fina hål och tävlingen Butikstrender Master med branschkollegor och leverantörer på Sparrens GK i Rimbo. Så mycket bättre kan det inte bli och den 26 september blev det verklighet.

Senior Key Account Manager Roger Mattebo var den som höll i trådarna under dagen, skötte det mesta från introduktion till prisutdelning. Väderrapporterna hade talat om regn men i stället tittade solen fram och tävlingen kunde genomföras under bästa möjliga förhållanden, Man tävlade i två klasser och extra krydda med tävlingsinslag som longdrive, närmast hål, bästa drive och bästa lag. 09.00 var det shotgun-start och tävlingen kunde komma i gång.

Själv deltog jag i en boll tillsammans med Ulf Lindvall, Gustaf Häggkvist och Magnus Lindblad. Ulf Lindvall och jag bytte scoerekort och det visade sig vara en vinnare som jag förde score åt, Ulf tog hem segern i A-klassen. Vågade inte riktigt kolla mitt eget resultat men är lite rädd för att de handlade om först och sist mellan oss två. Men det var ändå några fantastiskt trevliga timmar med Ulf, Gustaf och Magnus. Ser redan fram mot nästa års Butikstrender Master. Tävlingen följdes av god lunch med kocken Per Anders som leverantör Skickar också en tacksamhetens tanke till Arne som fixade incheckning och statistisk kring tävlingen.

Den 26 september råkar också vara födelsedagen för en viss redaktör och det firades med spontant hurrande innan sällskapet gick ut för spel, jag bugar ödmjukt. Hur mycket jag fyllde är inte så intressant men jag kan säga att när jag växte upp i Sundsvall så var det Konsum och konkurrenten Magnussons livs som gällde. Långt före moderniteter som Coop, Ica Supermarket och sådant.

Nåja, Butikstrender vill gratulera alla vinnare med Ulf Lindvall från Lindvalls Kaffe, i A-Klassen och Björn Larsson från Carlsberg, som vann B-klassen i spetsen, Mattias Lönnkvist, Gudruns och Göran Johansson, Bording, var närmast hål på 4:an respektive 13 samt Samuel Ögren, Gudruns som slog den längsta driven på hål 17.

Ses nästa år!

Håkan Söderberg 

Chefsredaktör Butikstrender

Butikstrender vill också tacka sponsorerna för deras insatser:

Färsodlarna på hål 4 med dryck och tilltugg samt vegetariskt till lunchen

Bord Bia på hål 10 med hamburgare på grillen samt lammet till lunch

Salma Lax med fisken till lunch

RamiFresh med Sötpotatisen till lammet

Philip Morris med IQOS innan hål 10 samt det fina priset till längsta drive på hål 17

Carlsberg med Alkoholfri öl till lunch

RefuelAB med State & Fibr samt Apollo Tuggummi till rundan

AR Water med dryck till rundan

Norr med Dryck

Semper med Corny

Sevan med såser till maten

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil