Ny Lidl i Trollhättan

Lidls butik nr 195 – i Överby, Trollhättan, och här klipps snöret av vid invigningen. | Foto: Pressbild
Torsdag öppnade Lidl sin andra butik i Trollhättan. Den ligger i Överby östra och är inte bara nummer två i Trollhättan utan även nummer 195 i Sverige.

Lidl fortsätter att expandera i Sverige och torsdag öppnade man sin andra butik i Trollhättan.
Butiken ligger i handelsområdet Överby och är där granne med butiker som Blomsterlandet, Jysk, EM Home och Biltema.
Expansionen i Trollhättan anges vara en viktig pusselbit på vägen mot målet att ha ett 30-tal butiker i Göteborgsområdet.

– Överby är en viktig etablering för oss och det känns riktigt roligt att få öppna i en central handelsknytpunkt för hela västkusten med möjligheten att nå väldigt många människor. Med två butiker i Trollhättan kan vi välkomna ännu fler att upptäcka vårt sortiment, säger Sebastiano Sacilotto, försäljningsdirektör på Lidl Sverige.

Butiken har en försäljningsyta på cirka 1 300 kvadratmeter och är byggd i enlighet med Lidls nya butikskoncept med ljusa luftiga lokaler och hållbart byggande i fokus.
Lidl har sedan tidigare en butik på Gärdhemsvägen och Överby blir Lidls andra butik i Trollhättan. Överby är en populär handelsdestination som årligen lockar miljontals besökare och en stadsdel i tillväxt.

För att stötta svenska matproducenter under coronapandemin gick Lidl nyligen ut och uppmanade bönder och producenter att kontakta dem.
Gensvaret blev enormt och på rekordsnabb tid tecknade man avtal med cirka 40 små och medelstora leverantörer.
Nära 60 nya svenska produkter finns nu tillgängliga i butikerna över hela landet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Max lånar ut sin hållbarhetschef

Nu tar Max Burgers återanvändning ett steg till. I ett nytt utspel lovar man konkurrenterna att få låna Max hållbarhetschef, Kaj Török.

Nykomling blev årets uppfödare

När Kronfågel korade Årets uppfödare 2022 hamnade priset hos Anette och Per Henningsson på Backa gård, uppfödare sedan fyra år.

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil