Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Systemet till Burlöv center

Systembolaget har flyttat till ny och större lokal. | Foto av Bengt Olsson
Systembolaget har flyttat till ny och större lokal. Flera nya hyregäster är på väg in i Burlöv center, meddelar fastighetsägaren Grosvenor Europe.

Utvecklingen av skånska Burlöv center utanför Malmö fortsätter trots coronakris och detaljhandelskris, skriver fastighetsbolaget Grosvenor Europe i en pressrelease.
I Burlöv har man omförhandlat avtalen med Kicks, Kjell & Co och Ur& Penn. Samtidigt är Systembolaget på plats sedan en vecka i en ny och större lokal.

Grosvenor Europe, som ägt Burlöv center sedan 2012, fortsätter nu omvandlingen och arbetet pågår för fullt trots coronakris och annat, meddelar man.
– De förändringar som planeras passar med vår strategi att skapa en attraktiv mix av olika verksamheter som möter nya konsumentbeteenden och nya behov, menar bolagets nordiske direktör Carl Strufve.
– Coronakrisen har bekräftat att strategin är riktig då vi upplever ett lägre tapp i besöksflöde eftersom Burlöv center har en viktig roll som lokal stadskärna, anser Strufve.

Krisen till trots möter Burlöv Center intresse bland befintliga och framtida tänkbara hyresgäster, hävdar företaget. Några nya hyresgäster är på väg in och kommer att presenteras senare i år, meddelar man.

I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe förutom Burlöv Bålsta centrum, Skärholmen centrum, Väsby centrum, Haninge centrum och Lidingö centrum.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.