Systemet till Burlöv center

Systembolaget har flyttat till ny och större lokal. | Foto av Bengt Olsson
Systembolaget har flyttat till ny och större lokal. Flera nya hyregäster är på väg in i Burlöv center, meddelar fastighetsägaren Grosvenor Europe.

Utvecklingen av skånska Burlöv center utanför Malmö fortsätter trots coronakris och detaljhandelskris, skriver fastighetsbolaget Grosvenor Europe i en pressrelease.
I Burlöv har man omförhandlat avtalen med Kicks, Kjell & Co och Ur& Penn. Samtidigt är Systembolaget på plats sedan en vecka i en ny och större lokal.

Grosvenor Europe, som ägt Burlöv center sedan 2012, fortsätter nu omvandlingen och arbetet pågår för fullt trots coronakris och annat, meddelar man.
– De förändringar som planeras passar med vår strategi att skapa en attraktiv mix av olika verksamheter som möter nya konsumentbeteenden och nya behov, menar bolagets nordiske direktör Carl Strufve.
– Coronakrisen har bekräftat att strategin är riktig då vi upplever ett lägre tapp i besöksflöde eftersom Burlöv center har en viktig roll som lokal stadskärna, anser Strufve.

Krisen till trots möter Burlöv Center intresse bland befintliga och framtida tänkbara hyresgäster, hävdar företaget. Några nya hyresgäster är på väg in och kommer att presenteras senare i år, meddelar man.

I Sverige äger och utvecklar Grosvenor Europe förutom Burlöv Bålsta centrum, Skärholmen centrum, Väsby centrum, Haninge centrum och Lidingö centrum.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil