Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala

Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala
Nu blir det fler möjligheter att låna släp gratis även i Uppsala. Foto: Pressbild Freetrailer
Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailers affärsidé är att erbjuda partners att göra reklam på släpvagnar som samtidigt ställs till företagets kunders förfogande gratis.
Freetrailers samarbetspartners får alltså både rullande reklam och ett utvecklat kunderbjudande.

Nu skriver man i en pressrelease om hur verksamheten utvecklats i Uppsala och att de idag sammanlagt 45 släpvagnar som finns för gratis utlåning under förra året nyttjats lite drygt 8 500 gånger.

– Det känns givetvis väldigt kul att människor i Uppsala-området ser värdet i vår tjänst. Siffran lär växa ordentligt under året efter vi har flera nya samarbetspartners som precis fått släpvagnar levererade, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.
– Jag anser att det växande intresset för delningsekonomi är en trend som växt under flera års tid. Det är helt enkelt ute att äga och inne att låna.

Ett av de företag som nu inlett samarbete i Uppsala med Freetrailer är bilåtervinningsföretaget Bildemo där det nu går att låna fyra släpvagnar.
– Tjänsten är smidig och går i linje med våra värderingar med att göra transportbranschen mer hållbar, säger Thomas Gustafsson hos Bildemo.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil