Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala

Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala
Nu blir det fler möjligheter att låna släp gratis även i Uppsala. Foto: Pressbild Freetrailer
Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailers affärsidé är att erbjuda partners att göra reklam på släpvagnar som samtidigt ställs till företagets kunders förfogande gratis.
Freetrailers samarbetspartners får alltså både rullande reklam och ett utvecklat kunderbjudande.

Nu skriver man i en pressrelease om hur verksamheten utvecklats i Uppsala och att de idag sammanlagt 45 släpvagnar som finns för gratis utlåning under förra året nyttjats lite drygt 8 500 gånger.

– Det känns givetvis väldigt kul att människor i Uppsala-området ser värdet i vår tjänst. Siffran lär växa ordentligt under året efter vi har flera nya samarbetspartners som precis fått släpvagnar levererade, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.
– Jag anser att det växande intresset för delningsekonomi är en trend som växt under flera års tid. Det är helt enkelt ute att äga och inne att låna.

Ett av de företag som nu inlett samarbete i Uppsala med Freetrailer är bilåtervinningsföretaget Bildemo där det nu går att låna fyra släpvagnar.
– Tjänsten är smidig och går i linje med våra värderingar med att göra transportbranschen mer hållbar, säger Thomas Gustafsson hos Bildemo.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil