Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala

Freetrailer bygger ut erbjudandet i Uppsala
Nu blir det fler möjligheter att låna släp gratis även i Uppsala. Foto: Pressbild Freetrailer
Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailer som arbetar med att i samarbete med andra företag erbjuda gratis utlåning av släpvagnar konstaterar att verksamheten nu breddas i Uppsala.

Freetrailers affärsidé är att erbjuda partners att göra reklam på släpvagnar som samtidigt ställs till företagets kunders förfogande gratis.
Freetrailers samarbetspartners får alltså både rullande reklam och ett utvecklat kunderbjudande.

Nu skriver man i en pressrelease om hur verksamheten utvecklats i Uppsala och att de idag sammanlagt 45 släpvagnar som finns för gratis utlåning under förra året nyttjats lite drygt 8 500 gånger.

– Det känns givetvis väldigt kul att människor i Uppsala-området ser värdet i vår tjänst. Siffran lär växa ordentligt under året efter vi har flera nya samarbetspartners som precis fått släpvagnar levererade, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.
– Jag anser att det växande intresset för delningsekonomi är en trend som växt under flera års tid. Det är helt enkelt ute att äga och inne att låna.

Ett av de företag som nu inlett samarbete i Uppsala med Freetrailer är bilåtervinningsföretaget Bildemo där det nu går att låna fyra släpvagnar.
– Tjänsten är smidig och går i linje med våra värderingar med att göra transportbranschen mer hållbar, säger Thomas Gustafsson hos Bildemo.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil