Fortfarande oklart om Netto

Netto-butiken i Kristinehamn stängdes 30 juni och skylten togs ned. (Ej den på bild). | Foto av Roland Magnusson
Netto-butiken i Kristinehamn stängdes 30 juni och skylten togs ned. Men det är fortfarande oklart om man kommer att öppna butiken i Coop-format.

Nettobutiken i värmländska Kristinehamn stängdes 30 juni.
Lokalerna är nu tomma men det finns fortfarande en möjlighet att butiken återuppstår, endera som Coop-butik eller i Coop Värmlands lågprisformat Pekås.

Sedan tidigare står det klart att av de sex Netto-butikerna i Värmland försvinner den i Säffle och den i Karlskoga.
Hur det slutligen blir i Kristinehamn är ännu oklart men ett besked utlovas inom kort.

– Vi hoppas att det ska vara klart de närmaste veckorna framöver och så fort vi vet något ska vi förklara hur det blir. Semestertiderna har kanske dragit ut på det lite grann, säger Coop Värmlands kommunikatör Klas Olsson till nkp.se
– En förhoppning som vi har är att det är klart efter sommaren, men det kan ta längre tid och kortare tid. Det är en ganska omfattande affär, så det gäller att vi är noga med allting.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil