Dags att nominera till Änglamarkspriset

Foto Pressbild
Nu öppnar Coop nomineringen till årets Änglamarkspris. 250 000 kr kommer att delas ut till en ung aktör som jobbar för en hållbar värld.

Många unga vuxna arbetar för en bättre miljö för sin egen och kommande generationers skull. De förtjänar all uppmärksamhet och uppmuntran, men framför allt förtjänar de stöd så att de kan fortsätta sitt arbete. Därför finns Änglamarkspriset, skriver Coop.

KF och Coop delar ut priset i samarbete med Änglamarksfamiljerna Taube, Alfredson och Danielsson.
Priset delas ut årligen sedan 2002. Priset premierar unga, miljöengagerade eldsjälar och delas ut till ett företag, en organisation eller person som jobbar för hållbar utveckling och står för värdefulla insatser inom hållbarhetsområdet, konkretiserar Coop i en pressrelease.

Nomineringsperioden för årets Änglamarkspris pågår från 4 till 24 september.
För att vara aktuell för priset ska man vara 20-30 år, driva ett företag, organisation eller verksamhet med hållbarhet som huvudfokus och göra värdefulla insatser för miljön.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil