Samarbetar med Operation Smile

Daily Greens skapar ett samarbete med Operation Smile, där varje såld banan blir ett bidrag till organisationen. | Foto: Pressbild
Daily Greens ska få fler barn att le genom nytt samarbete med Operation Smile. Varje såld Daily Greens banan blir ett bidrag till hjälporganisationen.

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt. Få drabbade vet att en relativt enkel operation, som tar mindre än en timme, kan åtgärda problemet.
Hjälporganisationen Operation Smile har under sina verksamma år genomfört hundratusentals läpp-käk och gomspaltoperationer.

Nu går Daily Greens in i ett samarbete med Operation Smile och gör varje såld banan till ett bidrag som hjälper organisationen driva sina kliniker.

– En operation tar bara en timme men ger ett nytt liv och ett nytt leende till barn. Därför gör vi om vår banankedja från att bara ta emot bananer till att skapa ett kretslopp där vi ger tillbaka, kommenterar Magnus Falk hos Daily Greens.
– Vi visar konsumenterna att deras val av banan kan göra skillnad, varje banan blir ett bidrag från oss och våra kunder så att Operation Smile kan fortsätta sitt fantastiska arbete. En container, med 1 080 Daily Greens bananlådor leder till en operation och ett nytt leende, säger Magnus Falk på Daily Greens.

Från och med vecka 40 kommer bananerna synas i frukt och grönt sektionen hos flera butiker. På bananerna finns det dessutom en QR-kod som tar kunderna till Daily Greens och Operation Smiles kampanjsida där de får veta mer om hur de kan vara med och hjälpa.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil