Trenden fortsätter växa – Orange spritz nästa

Trenden fortsätter växa – Orange spritz nästa
Foto: Saturnus
Den alkoholfria trenden i Sverige fortsätter att växa och nu kommer Saturnus med sin Apprezzare orange spritz i dagligvaruhandeln under våren.

Den alkoholfria trenden i Sverige fortsätter att växa och nu kommer Saturnus med sin Apprezzare orange spritz i dagligvaruhandeln under våren.

I en tid då det blir alltmer trendigt att undvika gifter och droger växer av naturliga skäl de alkoholfria alternativen snabbt.
Det syns inom alla segment av drycker och bredden i de alkoholfria alternativen ökar snabbt.

Nu kommer Saturnus med en alkoholfri orange spritz, Apprezzare orange spritz.
Under våren lanseras den i dagligvaruhandeln och från och med juni även på Systembolaget.

– Det är kul att se att den alkoholfria kategorin ökar och även om vi börjar se alltmer intressanta alternativ i den alkoholfria hyllan, finns det fortfarande ett gap, säger Saturnus marknadschef Fredrik Lamorell.
– Apprezzare orange spritz bjuder på ett underbart möte mellan bittert och sött och är ett välkommet alkoholfritt alternativ när vi äntligen går mot ljusare tider.

– Det här är ett utmärkt alkoholfritt alternativ till både vin och öl men som även passar som fördrink eller efter maten, tillägger marknadschefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil