Trenden fortsätter växa – Orange spritz nästa

Trenden fortsätter växa – Orange spritz nästa
Foto: Saturnus
Den alkoholfria trenden i Sverige fortsätter att växa och nu kommer Saturnus med sin Apprezzare orange spritz i dagligvaruhandeln under våren.

Den alkoholfria trenden i Sverige fortsätter att växa och nu kommer Saturnus med sin Apprezzare orange spritz i dagligvaruhandeln under våren.

I en tid då det blir alltmer trendigt att undvika gifter och droger växer av naturliga skäl de alkoholfria alternativen snabbt.
Det syns inom alla segment av drycker och bredden i de alkoholfria alternativen ökar snabbt.

Nu kommer Saturnus med en alkoholfri orange spritz, Apprezzare orange spritz.
Under våren lanseras den i dagligvaruhandeln och från och med juni även på Systembolaget.

– Det är kul att se att den alkoholfria kategorin ökar och även om vi börjar se alltmer intressanta alternativ i den alkoholfria hyllan, finns det fortfarande ett gap, säger Saturnus marknadschef Fredrik Lamorell.
– Apprezzare orange spritz bjuder på ett underbart möte mellan bittert och sött och är ett välkommet alkoholfritt alternativ när vi äntligen går mot ljusare tider.

– Det här är ett utmärkt alkoholfritt alternativ till både vin och öl men som även passar som fördrink eller efter maten, tillägger marknadschefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil