Axfood lanserar nytt koncept

Nu ska man kunna fylla kundvagnen hos Axfood snabbgross även som konsument. | Foto: Pressbild
Axfood snabbgross lanserar nytt butikskoncept för konsumenter – Snabbgross club – med start i Stockholm där konsumenter kan handla matvaror.

Restauranggrossisten Axfood snabbgross lanserar inom kort ett helt nytt butikskoncept i Stockholm, där konsumenter får möjlighet att handla samma högkvalitativa matvaror som restauranger och caféer.
Via medlemsklubben Snabbgross club och en helt ny butik kan konsumenter köpa livsmedel, råvaror och hushållsartiklar direkt från restauranggrossisten, och få tillgång till ett sortiment i stora förpackningar samt specialerbjudanden.

Stora utländska kedjor har rönt framgångar på den internationella marknaden och nu blir Snabbgross club en av de första butikerna i landet att öppna en medlemsbaserad livsmedelsbutik, där medlemmar får tillgång till en helt ny butik med ett sortiment i stora förpackningar. Konceptet Snabbgross club etableras initialt med en butik i Enebyängen handelsplats i norra Stockholm, i ett attraktivt läge nära exempelvis Täby, Danderyd och Sollentuna.
– Det känns verkligen spännande att lansera ett nytt butikskoncept som vänder sig till konsumenter. Vi har identifierat ett konsumentbehov av att kunna handla livsmedel, råvaror och hushållsartiklar av hög kvalitet, i större förpackningar och till bra priser. Med Snabbgross Club kan vi möta det behovet, konstaterar Axfood snabbgross vd Eva Pettersson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil