Smörrebröd till äldreboende

Under onsdagen levererade Santa Marias restaurang smörrebröd till ett äldreboende i Göteborg. | Foto: Pressbild
Lite extra guldkant på tillvaron blev det när Santa Marias restaurang i Göteborg levererade smörrebröd till ett lokalt äldreboende i veckan.

Paulig har en egen restaurang i Mölndal, med namnet Taste by Santa Maria, och den har varit igång sedan 2016.
Men de 250-300 gäster man brukar ha varje dag har i coronatider fått finna sig i att lunchrestaurangen är stängd.

Det har inte hindrat vare sig Paulig, som äger Santa Maria, eller restaurangen att vara aktiv. Paulig har skänkt skyddsutrustning till Göteborg men när ett äldreboende frågade efter mer skyddsutrustning tvingades man säga nej.

– Tyvärr har vi ingen mer skyddsutrustning att avvara, men vi kunde inte riktigt släppa frågan. Tillsammans kom vi fram till att vi ändå kunde göra en insats för äldreboendet genom att leverera det som vi kan bäst – mat, säger Pauligs kommunikationschef Eva Berglie.

Under onsdagen körde restauranggänget ut gåvan till äldreboendet. De boende och personalen kan nu njuta av smörrebröd med gubbröra respektive dansk remoulad och rostbiff, tillagade av Santa Maria-restaurangens kockar.
– I dessa tider då vår verksamhet inte är igång som vanligt har vi lite tid över och varför inte då göra något gott av saken när vi har möjlighet, säger restaurangchefen Henrik Stengren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Coop lanserar nytt matkassekoncept

Coop lanserar en ny matkasse där man kan köpa veckans middagar och komplettera med varor ur hela butikens sortiment, utan bindningstider.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil