En ny alkoholfri julöl på väg mot hyllorna

En ny alkoholfri julöl på väg mot hyllorna
Så ser den ut – den nya alkoholfria julölen från Clausthaler. Foto: Pressbild
Nu kommer Santa Clausthaler som en ny alkoholfri julöl som man hoppas ska hitta sin plats på många svenska julbord om någon månad.

Nu kommer Santa Clausthaler som en ny alkoholfri julöl som man hoppas ska hitta sin plats på många svenska julbord om någon månad.

1972 beslutade man hos Clausthaler att förändra ölvärlden genom en ny bryggmetod där jäsningen stoppades strax innan alkoholen började utvecklas.
Ambitionen och målet var att brygga en alkoholfri öl som, som man uttrycker det, ”ser ut och smakar som en god öl ska”.

I Clausthalers befintliga sortiment finns idag den alkoholfria lagern Clausthaler Original och radlern Clausthaler Lemon som består av 40% Clausthaler Original och 60% läsk med citronsmak.
Idag finns artiklarna listade hos Ica, Axfood, Coop och Bergendahls. I vinter lanseras i Sverige Santa Clausthaler, en limited edition på Coop och Axfood. I Norge lanserades julölen som en vinter limited edition där den blev en succé och därefter lanserades den på flera marknader.
Santa Clausthaler är fyllig och maltig, bryggd med en mörkare malt vilket ger en bärnstensfärg och karamelliserad arom, med inslag av krispiga citrustoner, enligt en färsk pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Snabbleverantör snabbt i konkurs

Stockholms-baserade budföretaget Vembla har behövt ökat kapitaltillskott men slänger nu in handduken och har försatts i konkurs vid tingsrätten.

Färdigcyklat inne i en Ica-butik till

Ica Supermarket i Åkers Styckebruk, Strängnäs, har förbjudit elsparkcyklar inne i sin butik. Tidigare gjorde en Ica-butik i Östersund samma sak.

Sämre skördar ger brist på tomatpuré

Det råder, åtminstone tillfälligt, en brist på tomatpuré i många svenska butiker och den förklaras med råvarubrist på grund av sämre skördar.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil