Ny Willys-butik på Möllevången i höst

Ny Willys-butik på Möllevången i höst
Snart sitter Willys hemma-skylten även på Möllevången i Malmö där man tar över i höst. Foto: Pressbild Willys
Malmö får en Willys-butik mer och en Coop-butik mindre när Willys tar över en Coop-butik på Möllevången i Malmö för omstöpning till Willys format.

Malmö får en Willys-butik mer och en Coop-butik mindre när Willys tar över en Coop-butik på Möllevången i Malmö för omstöpning till Willys format.

Nu är allt klart för en ny Willys hemma-butik i området Möllevången i Malmö, meddelar Willys i en pressrelease.
Butiken, som Willys tar över från Coop under hösten, kommer efter övertaget att byggas om och omprofileras till Willys koncept.
Butiken på Claesgatan ligger i ett centralt läge i Malmö i en lokal på cirka 1 000 kvadratmeter. Öppningen av butiken väntas ske innan årsskiftet 2021. 

Med flera redan väletablerade Willys- och Willys hemma-butiker i och kring Malmö- och Lund-området innebär etableringen i Möllevången att man ytterligare stärker sina positioner i regionen, konstaterar kedjan.
– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med sina låga priser och sitt breda sortiment i bostadsnära lägen. Vi är glada över att kunna stärka vår närvaro i Malmö ytterligare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Samtliga tillsvidareanställda medarbetare i Coop-butiken kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya Willys-butiken. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil