Ny Willys-butik på Möllevången i höst

Ny Willys-butik på Möllevången i höst
Snart sitter Willys hemma-skylten även på Möllevången i Malmö där man tar över i höst. Foto: Pressbild Willys
Malmö får en Willys-butik mer och en Coop-butik mindre när Willys tar över en Coop-butik på Möllevången i Malmö för omstöpning till Willys format.

Malmö får en Willys-butik mer och en Coop-butik mindre när Willys tar över en Coop-butik på Möllevången i Malmö för omstöpning till Willys format.

Nu är allt klart för en ny Willys hemma-butik i området Möllevången i Malmö, meddelar Willys i en pressrelease.
Butiken, som Willys tar över från Coop under hösten, kommer efter övertaget att byggas om och omprofileras till Willys koncept.
Butiken på Claesgatan ligger i ett centralt läge i Malmö i en lokal på cirka 1 000 kvadratmeter. Öppningen av butiken väntas ske innan årsskiftet 2021. 

Med flera redan väletablerade Willys- och Willys hemma-butiker i och kring Malmö- och Lund-området innebär etableringen i Möllevången att man ytterligare stärker sina positioner i regionen, konstaterar kedjan.
– Willys hemma är ett mycket uppskattat butiksformat, med sina låga priser och sitt breda sortiment i bostadsnära lägen. Vi är glada över att kunna stärka vår närvaro i Malmö ytterligare, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

Samtliga tillsvidareanställda medarbetare i Coop-butiken kommer att erbjudas fortsatt anställning i den nya Willys-butiken. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil