Når drömgränsen men vill växla upp än mer

Når drömgränsen men vill växla upp än mer
Foto: Ica Maxi Kalmar / Facebook
Ica Maxi har varit en av Icas största på e-mathandel och är nu på nivån att man ligger över drömgränsen 100 miljoner kr online på rullande årsbasis.

Ica Maxi har varit en av Icas största på e-mathandel och är nu på nivån att man ligger över drömgränsen 100 miljoner kr online på rullande årsbasis.

”Svårt att förutse för ett år sedan” men ”Nu växlar vi upp för att öka kapaciteten”.
Uttalanden kommer från Ica-handlaren Patrick Wiberg i Kalmar när Dagligvarunytt är först med att uppmärksamma att hans Ica Maxi-butik passerar en drömgräns i e-mathandel.

Ica Maxi Kalmar har varit en av de omsättningsmässigt största inom Ica online och kunde i slutet av 2020 konstatera att man på rullande helårsbasis nu ligger över 100 miljoner kr i omsättning på nätet.
Naturligtvis har corona haft en starkt påskyndande effekt på den utveckling som gjort attman nu säljer för drygt två miljoner kr i veckan på nätet.

Det här kräver också en stor personalsatsning och enbart de senaste månaderna har 25 personer nyrekryterats för att klara den starkt växande efterfrågan.
Nu har Ica Maxi Kalmar 67 medarbetare som enbart arbetar med online och ett avtal med ett bemanningsföretag för att klara toppar i belastningen.

Ambitionen är att gå vidare och bygga ut online-satsningen ytterligare.
Det kräver att man skapar nya trafiklösningar, ser över möjligheter kring avhämtningsskåp och annat, skriver dagligvarunytt.se.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil