Tre produkter kan bli Årets foodservicevara

Tre produkter kan bli Årets foodservicevara
Lantmännens rödbetsburgare inom Go Green är en av tre nominerade varor. Foto: Pressbild
Nu är tre varor nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”, ett pris som delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna.

Nu är tre varor nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”, ett pris som delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna.

Lantmännen cereali med sin Go Green smokey rödbetsburgare är en av de tre varor som är nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”.
De två andra är Svenskt havreris från Frebaco kvarn och Oddlygood veggie grated från Valio Sverige.

Årets foodservicevara är ett branschpris som uppmärksammar framgångsrika lanseringar och inspirerar samtidigt branschens aktörer till innovation och produktutveckling.
Priset tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.

Vinnaren koras på DLF:s digitala event Foodservice 21 som genomförs den 10 november.
Priset delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök med Martin & Servera, Menigo, Axfood snabbgross, Svensk cater, Chefs culinar och Mårdskog & Lindkvist som medlemsföretag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

Länen som näthandlar mest

Stockholm är det län som handlar mest online i hela landet, enligt nya siffror från Klarna. Tvåa och trea på listan är Norrbotten och Uppsala, sist är Västernorrland.

Svensk mat har starka mervärden

Årets stämma för branschorganisationen Svensk Fågel med temat ”Vår globala och lokala utmaning för en konkurrenskraftig och hållbar matfågelproduktion” har nyligen avslutats i Tylösand, Halmstad

Bärtas smörgåspålägg tar plats

Produkterna finns nu att hitta i kylen hos ytterligare 173 Hemköp, Willys och
City Gross. Det ökar tillgängligheten för närodlade, veganska livsmedel utan tillsatser.

Finlands mest hållbara varumärke

För nionde gången blev Valio utsedd till det mest hållbara varumärket i Finland.Konsumenterna uppskattar framför allt Valios lokala produktion.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil