Tre produkter kan bli Årets foodservicevara

Tre produkter kan bli Årets foodservicevara
Lantmännens rödbetsburgare inom Go Green är en av tre nominerade varor. Foto: Pressbild
Nu är tre varor nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”, ett pris som delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna.

Nu är tre varor nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”, ett pris som delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna.

Lantmännen cereali med sin Go Green smokey rödbetsburgare är en av de tre varor som är nominerade till titeln ”Årets foodservicevara”.
De två andra är Svenskt havreris från Frebaco kvarn och Oddlygood veggie grated från Valio Sverige.

Årets foodservicevara är ett branschpris som uppmärksammar framgångsrika lanseringar och inspirerar samtidigt branschens aktörer till innovation och produktutveckling.
Priset tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.

Vinnaren koras på DLF:s digitala event Foodservice 21 som genomförs den 10 november.
Priset delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök med Martin & Servera, Menigo, Axfood snabbgross, Svensk cater, Chefs culinar och Mårdskog & Lindkvist som medlemsföretag.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil