Hundparkering hos Ica

Ica Maxi i Skellefteå blir först i Norrland med att se till att hundägare kan ta med sina fyrbenta bästisar när de handlar, enligt lokaltidningen. | Foto från Pixabay
Ica Maxi i Skellefteå blir enligt egen uppgift först i Norrland med hundparkering utanför butiken – dessutom stöldsäker och temperaturanpassad.

Ica Maxi i Skellefteå blir först i Norrland med att se till att hundägare kan ta med sina fyrbenta bästisar när de handlar, enligt lokaltidningen.
De erbjuder nu ”hundparkeringar” som både är stöldsäkra och temperaturanpassade.

Företaget som skapat hundburarna för parkering utanför butik har tidigare placerat ut dylika utanför flera butiker i södra Sverige.
Enligt företaget har man skapat dem med hjälp av bland annat hundpsykologer och annan expertis.

Nu blir Ica Maxi Skellefteå enligt uppgift först i Norrland med att erbjuda motsvarande service till hundägare som vill ta en promenad med vovven till butiken eller slippa lämna hunden i en varm bil.

Hundägaren kan dessutom hålla koll på hur hunden har det genom en app i telefonen. Det finns dessutom såväl AC för sommarbruk som golvvärme för vintern i de aktuella hundburarna som naturligtvis även är låsbara.
 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Marabou stoppas nu av svensk fotboll

Svenska fotbollförbundet väljer att stoppa samarbetet med Marabou sedan dess ägare Mondelez svartlistats av Ukraina för sin verksamhet i Ryssland.

Krav finalist hos Livsmedelspriset

Krav är nominerat som en av tre finalister till Livsmedelspriset, vilket delas ut under Livsmedelsdagarna i Tylösand 21 september.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil