Nytt samarbete igång

Glassgrossisten i Stockholm och Swedish Greenfood Company ska samarbeta kring försäljning och distribution av aktuella växtbaserade produkter utan palmolja till dagligvarubutiker över hela Sverige.
Glassgrossisten i Stockholm har inlett ett samarbete med Swedish Greenfood Company för försäljning och distribution av växtbaserade produkter.

Glassgrossisten i Stockholm och Swedish Greenfood Company ska samarbeta kring försäljning och distribution av aktuella växtbaserade produkter utan palmolja till dagligvarubutiker över hela Sverige. Glassgrossisten i Stockholm erbjuder leveranser, plock, beställningar och sortimentsoptimeringar i Stockholm och Mälardalen.

– De varumärken som Swedish Greenfood Company representerar stärker ytterligare Glassgrossistens position på marknaden, där vi vill ligga i framkant även för innovativa växtbaserade produkter, säger Glassgrossistens vd Christian Larsson.

Pia Andersson, Sverigechef på Swedish Greenfood Company, ser samarbetet som en möjlighet att fler butiker får erbjuda sina kunder produkter som starkt efterfrågas.
– De första produkterna har redan börjat komma ut på marknaden och det är vegansk glass samt ett Supersnack, hasselnötskräm on the go som även är glutenfri, berättar hon.

Varumärket Valsoia har producerat veganskt sedan 1990 och är väl etablerat och välkänt. Gardein med fishless filéts i spetsen samt Daiya med glutenfria pizzor och cheesecakes kommer snart att vara leveransklara, berättar parterna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil