Nu säljer Zalando begagnat

Zalando - Näthandeln med kläder.
Nu har Zalando börjat sälja begagnade kläder på sin plattform. Först ut är Tyskland och Spanien men i oktober utvidgas konceptet till fler länder.

Nätmodehandlaren Zalando tar alltså ett nytt steg i ett läge där kraven på att e-handeln inte bara vara en klimatbelastning blir allt starkare. Det gör man genom att på sin plattform lansera satsningen på secondhandkläder där dess kunder kan köpa och byta begagnade kläder.

Konceptet lanserades under måndagen, 21 september, och omfattar i första läget Tyskland och Spanien.
I oktober utvidgas det till att även gäller kunder i Belgien, Frankrike, Polen och Nederländerna.

Svenska Kinnevik äger idag 21,3 procent av aktierna i Zalando.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil