Fler butiker säljer kocklagat

Nytt samarbete när fler 7-Eleven-butiker börjar sälja kocklagad mat. | Foto: 7-Eleven
Coronakrisen fortsätter föda nya och kreativa samarbeten. Nu kommer ytterligare tre 7-Eleven-butiker i Stockholm att sälja restauranglagad mat.

Först ut var Niklas Ekstedt som började samarbete med sin lokala 7-Eleven på Humlegårdsgatan i Stockholm.
Den butiken började sälja färdigrätter från krogen för att uppväga en liten del av vad coronakrisen ställer till.

Nu följer fler samarbeten mellan 7-Eleven-butiker i Stockholms city och restauranger när K-märkt börjar ett likartat samarbete. Både Reitan Convenience, som äger 7-Elevenbutikerna, och restauranggruppen K-märkt har sett en minskning av antalet kunder sedan coronautbrottet.

Det har varit utgångspunkten för ett samarbete där K-märkt nu börjar sälja färdiglagad mat i tre 7-Eleven-butiker i centrala Stockholm. Det rör sig här om butikerna på Sveavägen 71, Storgatan 16 och Gyllenstiernsgatan 20.

Rätterna tillagas på K-märkt Garnisonen på Östermalm för att sedan levereras till butikerna runt 10-tiden.
De tre butikerna har valts ut utifrån läget kontra restaurangköket och att det finns många potentiella kunder i området.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil