Lidl ska renovera hela sitt butiksbestånd

Lidl ska renovera hela sitt butiksbestånd
Foto: Mostphotos
Renovera och uppdatera är vad som gäller för Lidl i Sverige när man inte bara bygger nytt utan dessutom uppdaterar stor del av sitt butiksbestånd.

Renovera och uppdatera är vad som gäller för Lidl i Sverige när man inte bara bygger nytt utan dessutom uppdaterar stor del av sitt butiksbestånd.

Lidl har just stängt sin butik i Oskarshamn och lokaltidningen barometern.se skriver att den ska vara stängd till den 25 februari.
Orsaken är att man i princip blåser ur butiken och gör en totalrenovering för att skapa en modern butiksenhet.

Vid sidan av att Lidl bygger vidare och nu tar sikte på 300 svenska butiker efter att ha nått 200 under fjolåret tänker man också göra en stor uppdatering av de äldre butikerna, som den i Oskarshamn, för att nå den standard på butik man vill ha överallt idag.

– Butiken i Oskarshamn har varit med i 15 år, så där passar vi på att göra en totalrenovering. Bara skalet blir kvar och allt innehåll förnyas. Det blir en helt annorlunda butiksmiljö med smartare lösningar både för kunder och personal, säger Lidls distriktschef Daniel Rosengren till lokaltidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil