Lidl ska renovera hela sitt butiksbestånd

Lidl ska renovera hela sitt butiksbestånd
Foto: Mostphotos
Renovera och uppdatera är vad som gäller för Lidl i Sverige när man inte bara bygger nytt utan dessutom uppdaterar stor del av sitt butiksbestånd.

Renovera och uppdatera är vad som gäller för Lidl i Sverige när man inte bara bygger nytt utan dessutom uppdaterar stor del av sitt butiksbestånd.

Lidl har just stängt sin butik i Oskarshamn och lokaltidningen barometern.se skriver att den ska vara stängd till den 25 februari.
Orsaken är att man i princip blåser ur butiken och gör en totalrenovering för att skapa en modern butiksenhet.

Vid sidan av att Lidl bygger vidare och nu tar sikte på 300 svenska butiker efter att ha nått 200 under fjolåret tänker man också göra en stor uppdatering av de äldre butikerna, som den i Oskarshamn, för att nå den standard på butik man vill ha överallt idag.

– Butiken i Oskarshamn har varit med i 15 år, så där passar vi på att göra en totalrenovering. Bara skalet blir kvar och allt innehåll förnyas. Det blir en helt annorlunda butiksmiljö med smartare lösningar både för kunder och personal, säger Lidls distriktschef Daniel Rosengren till lokaltidningen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil