Huel vill nå ut brett under veganuari

Huel vill nå ut brett under veganuari
Huel satsar nu på veganuari, januari då vi ska skaffa oss nya matvanor. Foto: Pressbild Huel
Januari kommer med den vanliga kampanjen om att byta matvanor och ta sig en veganuari-månad. Där satsar Huel nu brett på att nå ut med sina produkter.

Januari kommer med den vanliga kampanjen om att byta matvanor och ta sig en veganuari-månad. Där satsar Huel nu brett på att nå ut med sina produkter.

När januari-kampanjen på temat veganuari återkommer 2022 vill matvarumärket Huel hålla sig framme.
Ambitionen är att visa hur lätt det kan vara att följa en vegansk kost med hjälp av det växtbaserade livsmedelssortimentet.

– Vegansk mat kan ofta uppfattas som dyrare och mer tidskrävande samtidigt som det kan vara svårt att få in alla viktiga näringsämnen i en helt vegansk kost. Men med Huel är det annorlunda. Alla måltider är klara på under fem minuter, man behöver bara tillsätta vatten, är budskapet.

Alla Huel-produkter är näringsmässigt kompletta och innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler, såväl som allt protein, fetter, kolhydrater, fibrer och näringsämnen kroppen behöver, från endast ca 20 kronor per måltid, skriver Huel.

Nu hoppas man få fler att byta ut en eller två av de dagliga måltiderna mot Huels alternativ och därmed leva med bättre matvanor och samtidigt spara pengar, som matvarumärket ser det.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil