Huel vill nå ut brett under veganuari

Huel vill nå ut brett under veganuari
Huel satsar nu på veganuari, januari då vi ska skaffa oss nya matvanor. Foto: Pressbild Huel
Januari kommer med den vanliga kampanjen om att byta matvanor och ta sig en veganuari-månad. Där satsar Huel nu brett på att nå ut med sina produkter.

Januari kommer med den vanliga kampanjen om att byta matvanor och ta sig en veganuari-månad. Där satsar Huel nu brett på att nå ut med sina produkter.

När januari-kampanjen på temat veganuari återkommer 2022 vill matvarumärket Huel hålla sig framme.
Ambitionen är att visa hur lätt det kan vara att följa en vegansk kost med hjälp av det växtbaserade livsmedelssortimentet.

– Vegansk mat kan ofta uppfattas som dyrare och mer tidskrävande samtidigt som det kan vara svårt att få in alla viktiga näringsämnen i en helt vegansk kost. Men med Huel är det annorlunda. Alla måltider är klara på under fem minuter, man behöver bara tillsätta vatten, är budskapet.

Alla Huel-produkter är näringsmässigt kompletta och innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler, såväl som allt protein, fetter, kolhydrater, fibrer och näringsämnen kroppen behöver, från endast ca 20 kronor per måltid, skriver Huel.

Nu hoppas man få fler att byta ut en eller två av de dagliga måltiderna mot Huels alternativ och därmed leva med bättre matvanor och samtidigt spara pengar, som matvarumärket ser det.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil