Försvaret och Ica Maxi regnbågsflaggar i år

Försvaret och Ica Maxi regnbågsflaggar i år
Foto: Mostphotos
Fler markerar sitt stöd för människors lika värde genom att flagga med regnbågsflaggan. Försvaret och flera Ica Maxi tillhör de som markerar för det.

Fler markerar sitt stöd för människors lika värde genom att flagga med regnbågsflaggan. Försvaret och flera Ica Maxi tillhör de som markerar för det.

Försvaret har under detta års Pride markerat än tydligare än tidigare att man sluter upp bakom människors lika värde.
För några dagar sedan hade man, exempelvis, köpt Svenska dagbladets hela förstasida med en helsidesbild på soldater i uniform med en Pride-flagga i spetsen och texten ”En flagga värd att försvara”.

Ica Maxi Västervik är en av de många butiker och stormarknader som gör samma sak och under Pride låter hissa regnbågsflaggan.
Där har man dessutom beslutat att pantgåvan under augusti månad går till RFSU:s arbete med att jobba för allas rätt att bestämma över sin kropp och sexualitet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil