Försvaret och Ica Maxi regnbågsflaggar i år

Försvaret och Ica Maxi regnbågsflaggar i år
Foto: Mostphotos
Fler markerar sitt stöd för människors lika värde genom att flagga med regnbågsflaggan. Försvaret och flera Ica Maxi tillhör de som markerar för det.

Fler markerar sitt stöd för människors lika värde genom att flagga med regnbågsflaggan. Försvaret och flera Ica Maxi tillhör de som markerar för det.

Försvaret har under detta års Pride markerat än tydligare än tidigare att man sluter upp bakom människors lika värde.
För några dagar sedan hade man, exempelvis, köpt Svenska dagbladets hela förstasida med en helsidesbild på soldater i uniform med en Pride-flagga i spetsen och texten ”En flagga värd att försvara”.

Ica Maxi Västervik är en av de många butiker och stormarknader som gör samma sak och under Pride låter hissa regnbågsflaggan.
Där har man dessutom beslutat att pantgåvan under augusti månad går till RFSU:s arbete med att jobba för allas rätt att bestämma över sin kropp och sexualitet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil