Ny e-handelschef hos Apotek hjärtat

Catrin Folkesson blir ny chef för e-handeln inom Apotek hjärtat och börjar jobbet 1 december. | Foto: Pressbild
Ica-ägda kedjan Apotek hjärtat anställer en ny e-handelschef. Catrin Folkesson får jobbet och kommer närmast från ett jobb hos Coop Sverige.

Catrin Folkesson anställs som chef för digitala kanaler och e-handel på Apotek hjärtat.
Hon jobbar ännu med likartade frågor hos Coop Sverige som affärsområdeschef online där.

– Jag är glad över att bli en del av Apotek hjärtat. Här finns en stark medvetenhet om digitaliseringens betydelse och hur e-handeln ska drivas framåt, säger Catrin Folkesson.

– Dessutom är det spännande med en ny bransch. För mig är det också viktigt att få möjlighet att jobba i ett företag som jag tycker om, tillägger hon.

Catrin Folkesson sitter i Svenskh Handels digitaliseringsstyrelse och i styrelsen för Kjell & company. Hon har en erfarenhet av digitaliseringsutveckling inom såväl dagligvaruhandel som detaljhandel. Tidigare har hon arbetat med Clas Ohlsons digitala expansion och som chef för nya marknader och landchef i Tyskland. 

Catrin Folkesson börjar sitt nya jobb 1 december.
Fram tills dess är Sammi Khayer tillförordnad chef digitala kanaler.  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil