Thomas Isaksson vd för Lantmännen Cerealia

Thomas Isaksson | Foto Pressbild
Thomas Isaksson blir 1 mars 2023 chef för Lantmännen Cerealia. Isaksson har de senaste åren arbetat inom Unikabake och Vaasan.

Som ny chef för Lantmännen Cerealia efterträder Thomas Isaksson Magnus Kagevik, vd och koncernchef hos Lantmännen, som ”vikarierat” på posten sedan augusti förra året.

– Det är glädjande att kunna meddela att Thomas Isaksson tillträder som chef för Lantmännen Cerealia. Thomas har de senaste åren gjort ett utmärkt arbete inom Unibake och Vaasan, och jag är övertygad om att han med sitt goda ledarskap och gedigna erfarenhet från både Lantmännen och övrig livsmedelsindustri är rätt person att leda Cerealia framåt, säger Magnus Kagevik i en kommentar.

– Jag vill tacka för förtroendet att leda Cerealia, och ser fram emot att fortsätta utveckla affären tillsammans med alla kollegor och medarbetare. Cerealia har många starka produkter och varumärken, och jag ser stora möjligheter på vägen framåt, är Thomas Isakssons kommentar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil