7-Eleven öppnar första i Uppsala

7-Eleven öppnar första i Uppsala
Foto: Reitan convenience
I höst öppnar 7-Eleven sin första butik i Uppsala. Det gör man i centrala stan och siktet är redan inställt på fler butiker i Uppsala.

I höst öppnar 7-Eleven sin första butik i Uppsala. Det gör man i centrala stan och siktet är redan inställt på fler butiker i Uppsala.

Reitangruppen, som äger såväl 7-Eleven som Pressbyrån, kan alltså stryka en vit fläck på kartan över 7-Elevens utbredning i höst.
Då öppnar kedjan alltså sin första butik i Uppsala och gör det i centrum under oktober månad.

– Det känns grymt bra att vi får möjligheten att öppna upp en butik i Uppsala. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Uppsalaborna våra produkter, det känns jätteroligt, säger Inge-Marie Kjäll, regionchef på Reitangruppen, till unt.se.

– Kundunderlaget har vuxit de senaste åren i Uppsala och nu tillräckligt för vårt 7-eleven koncept. Sen hoppas vi givetvis kunna öppna fler butiker i Uppsala. Vi kommer skyndsamt utvärdera vår nyetablering för att etablera flera enheter i Uppsala, tillägger regionchefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil