7-Eleven öppnar första i Uppsala

7-Eleven öppnar första i Uppsala
Foto: Reitan convenience
I höst öppnar 7-Eleven sin första butik i Uppsala. Det gör man i centrala stan och siktet är redan inställt på fler butiker i Uppsala.

I höst öppnar 7-Eleven sin första butik i Uppsala. Det gör man i centrala stan och siktet är redan inställt på fler butiker i Uppsala.

Reitangruppen, som äger såväl 7-Eleven som Pressbyrån, kan alltså stryka en vit fläck på kartan över 7-Elevens utbredning i höst.
Då öppnar kedjan alltså sin första butik i Uppsala och gör det i centrum under oktober månad.

– Det känns grymt bra att vi får möjligheten att öppna upp en butik i Uppsala. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Uppsalaborna våra produkter, det känns jätteroligt, säger Inge-Marie Kjäll, regionchef på Reitangruppen, till unt.se.

– Kundunderlaget har vuxit de senaste åren i Uppsala och nu tillräckligt för vårt 7-eleven koncept. Sen hoppas vi givetvis kunna öppna fler butiker i Uppsala. Vi kommer skyndsamt utvärdera vår nyetablering för att etablera flera enheter i Uppsala, tillägger regionchefen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil