Gratis släp hos Max i Örebro

Max burgers och Freetrailer inleder ett samarbete vid Max restaurang i Lillån norr om Örebro. Som ett utbyggt kunderbjudande erbjuder man alla att låna släpvagn utan kostnad.

Max har profilerat sig på klimatfrågan och har en klimatpositiv meny, Freetrailer är ett delningsföretag som sedan 2004 arbetat med att erbjuda privatpersoner kostnadsfria lån av släpvagnar.
Nu inleder de tu ett samarbete där Max i Lillån norr om Örebro är först ut.

Samarbetet innebär att man gratis kan låna släpvagnar vid Max Lillån.
Fyra släpvagnar kommer att finnas tillgängliga att låna utan kostnad och varje mil som körs med släpen klimatkompenseras.

– Många har vägarna förbi restaurangen i Örebro och efterfrågan på släpvagnar är hög i området. Därför är jag inte bara glad över att Max blir vår första restaurang som partner utan också för att vi tillsammans kan underlätta vardagen för människor i området, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.

Släpvagnarna finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna samtidigt som både kunder och allmänheten erbjuds gratis nyttjande av släpen.
Från och med april kommer fyra släpvagnar att stå parkerade utanför Max i Lillån, Örebro.  Lån är kostnadsfritt vid spontan upphämtning, förhandsreservation kostar 29 kronor.  Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan bemanning och hanteringen sker i en app. Max har profilerat sig som klimatpositiv i sin meny och ser en hållbarhetsaspekt även i det nya samarbetet.

– Vi har restaurangbranschens bredaste klimatanalys och åtgärderna omfattar nu även vårt samarbete med Freetrailer. Dessutom gynnas både miljön och plånboken av att delningskulturen växer, där vi kan dela på sällanköpsvaror så som släpvagnar, säger Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil