Gratis släp hos Max i Örebro

Max burgers och Freetrailer inleder ett samarbete vid Max restaurang i Lillån norr om Örebro. Som ett utbyggt kunderbjudande erbjuder man alla att låna släpvagn utan kostnad.

Max har profilerat sig på klimatfrågan och har en klimatpositiv meny, Freetrailer är ett delningsföretag som sedan 2004 arbetat med att erbjuda privatpersoner kostnadsfria lån av släpvagnar.
Nu inleder de tu ett samarbete där Max i Lillån norr om Örebro är först ut.

Samarbetet innebär att man gratis kan låna släpvagnar vid Max Lillån.
Fyra släpvagnar kommer att finnas tillgängliga att låna utan kostnad och varje mil som körs med släpen klimatkompenseras.

– Många har vägarna förbi restaurangen i Örebro och efterfrågan på släpvagnar är hög i området. Därför är jag inte bara glad över att Max blir vår första restaurang som partner utan också för att vi tillsammans kan underlätta vardagen för människor i området, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.

Släpvagnarna finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna samtidigt som både kunder och allmänheten erbjuds gratis nyttjande av släpen.
Från och med april kommer fyra släpvagnar att stå parkerade utanför Max i Lillån, Örebro.  Lån är kostnadsfritt vid spontan upphämtning, förhandsreservation kostar 29 kronor.  Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan bemanning och hanteringen sker i en app. Max har profilerat sig som klimatpositiv i sin meny och ser en hållbarhetsaspekt även i det nya samarbetet.

– Vi har restaurangbranschens bredaste klimatanalys och åtgärderna omfattar nu även vårt samarbete med Freetrailer. Dessutom gynnas både miljön och plånboken av att delningskulturen växer, där vi kan dela på sällanköpsvaror så som släpvagnar, säger Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil