Gratis släp hos Max i Örebro

Max burgers och Freetrailer inleder ett samarbete vid Max restaurang i Lillån norr om Örebro. Som ett utbyggt kunderbjudande erbjuder man alla att låna släpvagn utan kostnad.

Max har profilerat sig på klimatfrågan och har en klimatpositiv meny, Freetrailer är ett delningsföretag som sedan 2004 arbetat med att erbjuda privatpersoner kostnadsfria lån av släpvagnar.
Nu inleder de tu ett samarbete där Max i Lillån norr om Örebro är först ut.

Samarbetet innebär att man gratis kan låna släpvagnar vid Max Lillån.
Fyra släpvagnar kommer att finnas tillgängliga att låna utan kostnad och varje mil som körs med släpen klimatkompenseras.

– Många har vägarna förbi restaurangen i Örebro och efterfrågan på släpvagnar är hög i området. Därför är jag inte bara glad över att Max blir vår första restaurang som partner utan också för att vi tillsammans kan underlätta vardagen för människor i området, säger Johan Wijkander hos Freetrailer.

Släpvagnarna finansieras av Freetrailers samarbetspartners, som i sin tur får fler kundbesök och exponering på vägarna samtidigt som både kunder och allmänheten erbjuds gratis nyttjande av släpen.
Från och med april kommer fyra släpvagnar att stå parkerade utanför Max i Lillån, Örebro.  Lån är kostnadsfritt vid spontan upphämtning, förhandsreservation kostar 29 kronor.  Genom ett Bluetooth-lås är släpvagnarna smidiga att hämta och återlämna utan bemanning och hanteringen sker i en app. Max har profilerat sig som klimatpositiv i sin meny och ser en hållbarhetsaspekt även i det nya samarbetet.

– Vi har restaurangbranschens bredaste klimatanalys och åtgärderna omfattar nu även vårt samarbete med Freetrailer. Dessutom gynnas både miljön och plånboken av att delningskulturen växer, där vi kan dela på sällanköpsvaror så som släpvagnar, säger Max marknadschef Tobias Karlsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil