Coop lanserar nytt ekologiskt för barn

Coop lanserar nytt ekologiskt för barn
Nu lanserar Coop två nya ekologiska fruktdrycker för barn. Foto: Pressbild Coop

Coop lanserar inför sommaren två ekologiska fruktdrycker för barn. Dessutom har man uppdaterat sina fruktpuréer med flera nya smaker, allt Krav-märkt.

Coop lanserar två ekologiska fruktdrycker för barn i smakerna äpple och äpple/mango/passionsfrukt. De nya fruktdryckerna Drickis från Änglamark passar barn från 1 år och har antispillkork vilket gör det enklare för de små att dricka, skriver Coop i en pressrelease.

Där meddelar man även att Änglamarks fruktpuréer Grötis och Klämmis uppdaterats med två respektive tre nya smaker för barn från 6 månader.
Samtliga produkter är EU-eko- och Krav-märkta.

– Medvetenheten och intresset kring ekologisk barnmat ökar och vi ser en större efterfrågan av Änglamarks produkter hos våra kunder och medlemmar, inte minst för de små, säger Åsa Wickholm som är chef för Coops egna varumärken.
– Vi tycker att det är kul att vi nu kan utöka vårt sortiment med två helt nya Drickis som gör sällskap med nya smaker i vårt befintliga utbud av Grötis och Klämmis till de allra minsta, tillägger hon.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Ny matfestival får premiär i oktober

Ny matfestival får premiär i oktober

En ny matfestival för ”medveten gastronomi” ska samla Nordens stjärnkockar och genomföra sin första upplaga i oktober i år i Stockholm.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.