”Bättre i butiken nu men fortfarande tufft”

Foto MostPhotos
Tufft vid skolstarten men lugnare nu efter aktiva åtgärder. Det handlar om en Ica-butik i Värmland som haft stora problem med stök och bråk.

Ica Nära i Kristinehamn har haft stora problem med skadegörelser och stölder under en längre tid. När skolan drog igång i augusti nådde Ica-stöket sin kulmen, skriver nkp.se.

Men artiklar i lokalpressen, insändare från upprörda lokalbor och annat gjorde att man kunde bryta trenden.
– Jag har aldrig sett så drastisk skillnad tidigare, men det är fortsatt tufft, säger Johanna Sjöholm, Ica-handlare i butiken, till lokaltidningen.

– Det är lugnare och det kommer inte lika många skolungdomar åt gången. Det är inte alls lika högljutt och stökigt när de kommer in. Det är stor skillnad nu. Arbetsmiljön och skadegörelseläget har blivit lättare. Jag skulle nog säga att det är som natt och dag nu med det, säger Johanna Sjöholm, en av ägarna för Ica-butiken.

Att arbetsmiljön och sabotaget har minskat tror hon har att göra med att det är många som har pratat om det, och att hon haft kontakt med den aktuella skolan.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil