Nya direktörer till Bergendahls

Bergendahls Food rekryterar två nya direktörer; Anders Endertorp samt Mattias Pålsson. Anders Endertorp har tillträtt som ny logistikdirektör. Han har lång erfarenhet inom logistik och transport från dagligvarubranschen, bland annat som logistikchef på Dagab Inköp & Logistik. Mattias Pålsson tillträder som ny ekonomidirektör sommaren 2020.

 Sedan november 2019 har Anders arbetat som tf operativ logistikchef på Bergendahls Food. Han kommer nu att fortsätta rapportera till vd Håkan Åkerström och ansvara för logistikfrågor i ledningsgruppen.

– Det känns väldigt spännande och kul. Jag känner dagligvarubranschen väl och har länge följt Bergendahls Food och är glad att jag nu får förmånen att vara med och utveckla företagets logistikverksamhet, säger Anders.

Anders har 25 års erfarenhet av logistik och transport och har bland annat haft ledande befattningar inom olika delar av Dagabs verksamhet. Han bor i Järfälla utanför Stockholm och kommer i sin nya roll att ha Hässleholm som utgångspunkt.

– Jag tänkte självklart ett extra varv i och med pendlingen. Men Bergendahls Food är ett intressant företag, med bra kultur och duktiga medarbetare vilket gör det värt det. Jag trivs redan jättebra och kommer fortsätta att driva effektivitet i logistikverksamheten, fortsätter han.

 

Mattias Palsson, Ny ekonomidirektör. Foto: Pressbild

Ny ekonomidirektör

Bergendahls Food har även rekryterat en ny ekonomidirektör. Mattias Pålsson tillsätter denna roll med start under sommaren 2020. Mattias har en gedigen bakgrund inom controlling, försäljning och logistik under nästan 20 år inom Lantmännen-koncernens SW Seed och Division Lantbruk där han har haft flera nyckelroller, nu närmast som divisionscontroller/CFO och logistikchef. Mattias kommer att avsluta sitt nuvarande uppdrag på Lantmännen i början på juli och tillträder därefter som ny ekonomidirektör på Bergendahls Food.

 – Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Anders och Mattias. De sitter båda på gedigen erfarenhet och kompetens inom sina respektive områden. Jag är säker på att de kommer kunna leda arbetet framåt och utveckla Bergendals Food på ett bra sätt, säger Bergendahls Foods vd Håkan Åkerström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil