Annorlunda men bra år för Färsking

Annorlunda men bra år för Färsking
Foto: Pressbild

Färsking som fokuserar på sunda produkter för barn och andra kan konstatera att man trots tuffa omständigheter under coronapandemin slagit budget.

– Året som gått har verkligen varit ett annorlunda år för oss alla. Trots pandemi och tuffheter har vi klarat oss väldigt bra, konstaterar Färsking.
När 2020 snart summeras kommer det att visa en omsättning på 13,3 miljoner kr för det unga Helsingborgs-företaget mot 13,0 som var budgeterat mål.

Företagets kakao/hallon-granola har fått pris som Årets bästa produkt, en utmärkelse Färskings äpple/kanel-granola tog hem förra året.

Nu har man dessutom breddat sig utanför Sverige och från januari 2021 finns Färskings produkter i 17 Netto-butiker på Island.
– Islands befolkning har en stor kärlek för hälsosamma produkter och vi tror att detta är ett starkt steg där Färsking kan få mycket lärdomar inför vidare internationell expansion, tror man hos Färsking.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Osäker kunskap om val av hälsosam mat

Osäker kunskap om val av hälsosam mat

En undersökning Brödinstitutet låtit göra visar att många är osäkra och har dålig kunskap om vilken mat som egentligen är hälsosam och klimatsmart.

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

4,5 miljoner kr till Bris från Circle K

Tre kampanjer under 2020 och ett gott resultat. Circle K kan nu tillsammans med sina kunder lämna över drygt 4,5 miljoner insamlade kronor till Bris.

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Coop tecknar avtal med pantappen Bower

Återvinningsappen Bower har blivit en succé och uppmärksammats både i Sverige och internationellt. Nu tecknar Coop ett nationellt avtal med Bower.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.