Coop återkallar parti Änglamark havregryn

Coop återkallar parti Änglamark havregryn
Foto: Coop
Coop återkallar ett parti av Änglamark havregryn. Orsaken är enligt Coop att det kan finnas risk för allergener på grund icke deklarerade spannmål.

Coop återkallar ett parti av Änglamark havregryn. Orsaken är enligt Coop att det kan finnas risk för allergener på grund icke deklarerade spannmål.

Coop återkallar Änglamark havregryn 1500 gram med bäst före-datum 2022-10-21 på grund av risk för allergener, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Anledningen till återkallelsen är att produkten kan innehålla andra spannmål än havregryn (vete/råg/korn) som inte är innehållsdeklarerade. 

– Coop tar händelsen på stort allvar och undersöker tillsammans med leverantören det inträffade. Varan kan innebära en hälsofara för den som är allergisk mot vete, råg eller korn, fortsätter pressreleasen. 

Vid återkallelsen stoppas produkten i kassan och är inte möjlig att köpa. Kunder som har köpt Änglamark havregryn 1500 gram, med ovan bäst-före-datum uppmanas lämna tillbaka produkten i Coops butiker och få pengarna tillbaka, skriver Coop som beklagar det inträffade. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil