Blir vd för tre av koncernens bolag

Christian von der Lancken och Ulrika Garbrant | Foto: Pressbild
Koncernen Sjöson samlar nu Savolax, Sjömat och Fiskgrossisten under ett huvud och gör Christian von der Lancken till vd för tre av bolagen.

”Nu samlar koncernen Sjöson sina verksamheter Savolax, Sjömat och Fiskgrossisten under ett ledarskap och tillsätter Christian von der Lancken som ny vd för alla tre bolagen”, skriver koncernen i ett pressmeddelande. 
Med ett samlat ledarskap ser Sjöson många fördelar där målet är att höja kunskapsdelningen mellan bolagen och bli förstahandsvalet för befintliga och nya kunder, förklarar man.

– Genom att tillsätta Christian von der Lancken agerar vi för att visa marknaden att vi tänker vara en spelare att räkna med även framöver inom hållbara och hälsosamma produkter. Framför allt vässar vi oss med den kompetens som Christian kommer in med. Han är en dokumenterat riktigt bra ledare som matchar vår värdegrund perfekt och han har dessutom stor erfarenhet av att utveckla bolag i positiv riktning. Dessutom har han gedigen kunskap kring utveckling av förädlade produkter. Det är ett område som växer snabbt och vi vill vara med och driva den utvecklingen framåt, säger Ulrika Garbrant som är vd för Sjöson.

Christian von der Lancken är utbildad mejeriteknolog och har levt och verkat i livsmedelsbranschen under hela sitt yrkesliv, inte minst inom Arla Foods. 
Efter åren på Arla Foods har Christian varit vice vd för Hugo Eriksson ost samt vd på Direkt chark AB och Blisshold AB innan han blev kontaktad av Sjöson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil