Arla lanserar nyheter för on the go i sommar

Arla lanserar nyheter för on the go i sommar
Yoghurtnyheter för sommaren från Arla som ser stora möjligheter on the go i solen. Foto: Pressbild Arla
Arla lanserar nu en serie krämiga yoghurtnyheter. ”Perfekt till sommarens frukostar och mellanmål”, menar mejeriföretaget som ser efterfrågan.

Arla lanserar nu en serie krämiga yoghurtnyheter. ”Perfekt till sommarens frukostar och mellanmål”, menar mejeriföretaget som ser efterfrågan.

När det blir sommar är intresset större för smidiga och snabba frukostlösningar och idéer kring mellanmål man kan ta med sig ut.
Det vet Arla och lanserar nu inför sommaren fyra yoghurtnyheter som är anpassade till sommarens frukostar och mellanmål.

– När inspirationen tryter och sommarens nöjen lockar vill många ha något gott, snabbt och mättande. Då är en krämig yoghurt ett bra val – uppfriskande i värmen och enkelt att variera, konstaterar Arla som pekar på att nya Arla grekisk yoghurt är tillverkad på traditionellt sätt men med en modern krämighet.

Smakerna är naturell, jordgubb och citron för att ätas som den är eller som grund för en bowl eller smoothie och i enkiloshinkar för naturell- och jordgubbssmakerna men med citronyoghurten i en bägare.

– Unga konsumenter efterfrågar en yoghurt som både känns hälsosam och smakar gott, och många upplever att alternativen som finns idag är för sträva eller rinniga. För dem har vi tagit fram de här produkterna, säger Caroline Arentoft hos Arla.
Sedan tidigare erbjuder man Grekisk yoghurt naturell med müsli, vilken nu får en ny design.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil