Arla lanserar nyheter för on the go i sommar

Arla lanserar nyheter för on the go i sommar
Yoghurtnyheter för sommaren från Arla som ser stora möjligheter on the go i solen. Foto: Pressbild Arla
Arla lanserar nu en serie krämiga yoghurtnyheter. ”Perfekt till sommarens frukostar och mellanmål”, menar mejeriföretaget som ser efterfrågan.

Arla lanserar nu en serie krämiga yoghurtnyheter. ”Perfekt till sommarens frukostar och mellanmål”, menar mejeriföretaget som ser efterfrågan.

När det blir sommar är intresset större för smidiga och snabba frukostlösningar och idéer kring mellanmål man kan ta med sig ut.
Det vet Arla och lanserar nu inför sommaren fyra yoghurtnyheter som är anpassade till sommarens frukostar och mellanmål.

– När inspirationen tryter och sommarens nöjen lockar vill många ha något gott, snabbt och mättande. Då är en krämig yoghurt ett bra val – uppfriskande i värmen och enkelt att variera, konstaterar Arla som pekar på att nya Arla grekisk yoghurt är tillverkad på traditionellt sätt men med en modern krämighet.

Smakerna är naturell, jordgubb och citron för att ätas som den är eller som grund för en bowl eller smoothie och i enkiloshinkar för naturell- och jordgubbssmakerna men med citronyoghurten i en bägare.

– Unga konsumenter efterfrågar en yoghurt som både känns hälsosam och smakar gott, och många upplever att alternativen som finns idag är för sträva eller rinniga. För dem har vi tagit fram de här produkterna, säger Caroline Arentoft hos Arla.
Sedan tidigare erbjuder man Grekisk yoghurt naturell med müsli, vilken nu får en ny design.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil