Stjärnkockens mat på 7-Eleven

7-Elevens Glenn Lundkvist och stjärnkocken Niklas Ekstedt är nöjda med det nya samarbetet. | Foto: Pressbild
Ännu ett nytt samarbete skapas i coronakrisens spår. Nu kan du handla stjärnkocken Niklas Ekstedts mat på 7-Eleven till ett pris under hundralappen.

Niklas Ekstedt driver restaurangerna Ekstedt, Hillenberg och Tyge och Sessil på Östermalm i Stockholm. Tufft i coronatider men kreativiteten skapar nya lösningar – i det här fallet tvärs över gatan…

Nu inleder Ekstedt nämligen ett samarbete med 7-Eleven på Humlegårdsgatan där man nu kan köpa hans mat under hundralappen.
Satsningen kommer efter att Niklas Ekstedt förra veckan själv på Instagram frågade om tips hur han skulle rädda restaurangerna i dessa tuffa tider.

Då hörde, bland andra, Glenn Lundkvist som driver 7-Eleven i närheten av sig och erbjöd stjärnkocken att sälja sin mat i servicebutiken.
Nu tillverkar man maten på krogen och levererar själva till 7-Eleven-butiken och första rätten ut är viltköttbullar!

Det skapar en viss sysselsättning för kockar och kökspersonal och man har också, på krogen Ekstedt, valt att erbjuda en komprimerad meny för nästan halva priset. De andra krogarna Niklas Ekstedt driver erbjuder sin meny som takeaway nu.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil