Satsar nytt i hemleverans

Max satsar på ny teknik när det gäller hemleveranser – snabbare och varmare gäller. | Foto: Pressbild
Ny teknik ger snabbare och varmare burgare för hemleverans, räknar Max med när man i samarbete med Deliverect satsar på utveckling inom kategorin.

 Som första restaurangkedja i Sverige inleder Max burgers ett samarbete med teknikföretaget Deliverect, meddelar företaget.
Beställningar via Foodora och Uber eats registreras och bekräftas direkt i restaurangen. Det gör att maten kan levereras snabbare och tillagas i rätt tid innan avhämtning, menar Max.

– Helt klart efterfrågar fler kunder idag hemleverans, inte minst med anledning av den pågående pandemin. För oss är införandet av Deliverect även en del i en långsiktig satsning på hemleverans som inleddes redan 2008, säger Henrik Jacobson, strategisk projektledare hos Max.

Tidigare har beställningar för hemkörning via partners som Foodora och Uber eats kommit in till restaurangerna via en separat process. I restaurangen måste sedan personalen manuellt hantera beställningen.
Beställaren får bekräftelsen först efter detta manuella steg.

Integrationen mellan Deliverect och Max orderhanteringssystem gör att beställaren nu får sin order bekräftad direkt och att ordern automatiskt går till köket för tillagning några minuter innan upphämtning. Resultatet blir mindre manuell hantering och mer kvalitetssäkrade leveranser till kunden, berättar Max.

– Vi  vill ge personalen de tekniska förutsättningarna för att möta kunden på bästa möjliga sätt. När vi nu integrerat Deliverect i våra system blir väntetiderna kortare och leveranserna mer träffsäkra, förklarar Johnny Bröms, IT-chef hos Max.
Efter att med goda resultat ha testat systemet på tre restauranger i sommar rullas nu Deliverect ut till alla de Max-restauranger som erbjuder hemleverans via Foodora och Uber Eats.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil