Citygross Berga är grönast i Helsingborg

Citygross Berga är grönast i Helsingborg
Foto: Citygross
Citygross Berga är enligt White guide green Helsingborgs grönaste butik, meddelar Citygross. ”Häftigt”, konstaterar butikschefen Charlie Matanovic.

Citygross Berga är enligt White guide green Helsingborgs grönaste butik, meddelar Citygross. ”Häftigt”, konstaterar butikschefen Charlie Matanovic.

Citygross Berga är Helsingborgs grönaste butik enligt White guide green, skriver kedjan en pressrelease. 
Under 2021 besöker White guide tolv svenska städer för en granskning och det är efter att ha inlett den turnén i Helsingborg som nu Berga-butiken getts epitetet ”Helsingborgs grönaste butik”.

– Det känns häftigt att få denna utmärkelse och vi är stolta. Vi har tagit ett krafttag kring hur vi vill jobba med frukt och grönt och fokuserat på inköp, inspiration och fyllnadsgrad, detta blir ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Charlie Matanovic, som är tillförordnad butikschef.

Framförallt vill han lyfta medarbetarna Frida Hultin och Brendan Andersson, som vågat tänka utanför boxen och har ett beundransvärt driv och engagemang, enligt butikschefen.
– Det är tack vare de två som avdelningen blivit så bra, deras insatser är ovärderliga, säger han.

Frida Hultin är ansvarig för frukt- och grön och Brendan Andersson Hjälte är säljchef för samma framgångsrika avdelning. Och de har alla märkt att deras passionerade arbete har gett frukt.
– Vi har ju sett hur försäljningen har ökat, vilket alltid är ett gott kvitto från kunden. Sen att vi får utmärkelsen bekräftar att vi valt rätt vägg genom att jobba mot de mål vi tillsammans tagit fram, säger Charlie Matanovic.

Motiveringen från White guide green
”Här är man nästan på hemmaplan; det skånska varumärket Citygross såg dagens ljus i den skånska myllan och det är man bra på att utnyttja med stort utbud av lokala producenter – allt från snacks och chark, till bröd och dryck. En relativt ny butik i en modern lokal med låg energiförbrukning och Led-belysning både inne och ute”.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil