Klart med Netto i Värmland

Framtiden för de sex Netto-butiker som finns i Värmland är nu helt klar efter förhandlingar mellan Coop centralt och Coop Värmland. | Foto av Leif Ingvarson
Nu är det klart även formellt med de sex Netto-butiker i Värmland som nu Coop Värmland tar över. Två läggs ned och de fyra andra formateras om i höst.

Framtiden för de sex Netto-butiker som finns i Värmland är nu helt klar efter förhandlingar mellan Coop centralt och Coop Värmland.
Lösningen blir den som Butikstrender presenterade redan under våren och som nu även är officiellt bekräftad.

Två butiker läggs ned. Det handlar om Netto i Säffle och Netto i Karlskoga.
I det sista fallet, Karlskoga, har Netto legat vägg i vägg med Coop Värmlands lågprisbutik Pekås i samma byggnad och en nedläggning av Netto har varit naturlig.

Coop Värmland är mer intresserat av att satsa på Pekås-konceptet. Nyligen kom beskedet om att man i grannkommunen Degerfors bygger en ny stor Pekås-butik.
Två av de tidigare Netto-butikerna omprofileras även de till Pekås profil och sortiment. Det gäller Netto i Kristinehamn och på Hammarö.

På Hammarö lämnar Pekås sin nuvarande butikslokal och tar istället över Nettos lokaler.
Återstår gör sedan två Netto-butiker i Karlstad – Strand och Råtorp – och de två butikerna blir Coop-skyltade efter sommaren.
Målet är att alla butiker ska ha öppnat i sin nya profil innan julhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil