Enkelhet för att spara pengar

Skärmdump Deligate.se
Nu introduceras Ät Snart-appen av Foodtech-bolaget Deligate, vilket gör det lättare för konsumenter att hitta och köpa rabatterade kort-datum-varor från sina favoritbutiker. Denna innovativa lösning syftar till att minska matsvinnet, sänka matkostnaderna och samtidigt göra det enklare för butiker att hantera sitt kort-datum-sortiment.

Deligate erbjuder effektiva matsvinnslösningar för dagligvaruhandeln, och Ät Snart-appen är ett nytt tillskott till deras produktutbud. Genom appen kan kunder i realtid se vilka rabatterade varor som finns tillgängliga i sin favoritbutiks Ät Snart-station.

”Våra Ät Snart-stationer runt om i landet säljer snabbt och töms varje dag,” säger Mattias Chahin på Deligate. ”Vi har märkt ett behov av att ge kunderna möjlighet att få en överblick över Ät Snart-utbudet i realtid, så att de kan planera sina inköp och måltider.”

Ät Snart-appen finns tillgänglig för både Android och iPhone och framöver planerar Deligate att också införa funktioner som gör det möjligt för butikerna att skicka riktade erbjudanden och extrarabatter till sina app-användare.

”Ät Snart-appen är utformad för att öka konsumenternas besparingar och minska matsvinnet,” tillägger Mattias. ”Vi kommer fortsätta att utveckla appen med nya funktioner för att göra det ännu enklare att spara pengar och minska matsvinnet. Alla vinner på att minska matsvinnet.”

Deligates svenska kunder har redan sett positiva resultat genom att använda företagets verktyg för datumkontroll och kampanjstationen Ät Snart. Under 2023 räddade Sveriges Ät Snart-butiker över 180 ton kort-datum-mat från att slängas.

”Ät Snart-stationerna visar tydligt att det är möjligt att göra en betydande och omedelbar skillnad för både matsvinnet och försäljningen av kort-datum-varor,” säger Adam. ”Ät Snart ökar försäljningen, förbättrar marginalerna och minskar matsvinnet. Vi har siffror som visar det.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil