Expanderar med ny restaurang

Foto Pressbild
Den svenska salladspionjären Picadeli har öppnat sin senaste restaurang i Gårda, Göteborg. Med detta steg fortsätter Picadeli att erbjuda hälsosam snabbmat till fler kunder, med fokus på fräscha råvaror och innovativa koncept.

Picadelis senaste restaurangöppning i Gårda markerar företagets femte etablering i Göteborg. Att placera den nya restaurangen i denna expansiva stadsdel är ingen tillfällighet, då Picadelis rötter finns i Västsverige och företaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Svenskarnas efterfrågan på sallad är större än någonsin, och varje vecka säljs nästan en halv miljon Picadelisallader från landets 1 000 salladsbarer. Med internationell framgång har Picadeli blivit en viktig aktör på den globala snabbmatsmarknaden, och deras innovativa salladskoncept har fått fotfäste både i Europa och USA.

Trots de internationella framgångarna förblir Sverige den ursprungliga och viktigaste marknaden för Picadeli. Genom sitt franchisingkoncept strävar företaget efter att göra hälsosam snabbmat tillgänglig för en bredare publik. Den senaste restaurangen i Gårda är ett led i denna strävan.

Daniel Billfeldt, Sverigechef för Picadeli, uttrycker sin entusiasm för den nya etableringen i Gårda och för att få vara en del av stadsdelens utveckling. Restaurangerna erbjuder samma möjlighet som salladsbarerna för gästerna att skapa sin egen sallad med färska och varierande ingredienser. Med cirka 20 sittplatser och självutcheckningskassor erbjuds en bekväm och modern restaurangupplevelse.

Picadelis fokus på food tech märks tydligt i den nya restaurangen i Gårda. Med högteknologiska lösningar för betalning och salladsbarer optimerade för matsäkerhet och klimatpåverkan, strävar Picadeli efter att sätta standarden för framtidens snabbmat.

Daniel Billfeldt avslutar med att framhålla restaurangens betydelse som ytterligare ett steg i Picadelis resa mot att erbjuda god, hälsosam och prisvärd snabbmat till fler människor, samtidigt som de fortsätter att utveckla innovativa foodtech-lösningar.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil