Fånga smaken med Valio

Valio har lanserat flera härliga nyheter i mejerihyllan varav två unika yoghurtsmaker:

Vanilj™ Passionsfrukt som är en somrig blandning av krämig vanilj med frisk syrlig passionsfrukt, och Laktosfri yoghurt Vattenmelon som är en unik, frisk och populär smak som attraherar yngre och barnfamiljer.

PROfeel familjen växer och adderar en proteinpudding choklad-kola i en 180g bägare och en härligt fluffig proteinmousse choklad, i en150g bägare. Båda rika på protein och utan tillsatt socker. 

Även Valios växtbaserade sortiment växer med Oddlygood Barista Kanelbulle, etttillskott i form av en havredryck med smak av kanelbulle. Skummas och blandar sig perfekt med alla sorters kaffe, glutenfri, så klart. Enkelt och gott med fika i en kopp. 

Valio och Espresso House har lagom till sommaren utvecklat en ny smak inom kall kaffedryck; CaffèLatte Choco Mocha, en härlig kombination av kaffe och choklad, även denna är laktosfri och kommer i en återförslutningsbar förpackning 250ml. Perfekt för hela sommaren!

Rek. Butikspriser ca:

Valio Vaniljyoghurt Passionsfrukt 1kg, 20:50kr Valio Laktosfri Yoghurt Vattenmelon 1kg, 24:90kr
Valio PROfeel Proteinmousse Choklad 150g, 15:50kr
Valio PROfeel Proteinpudding Choklad-kola 180g, 15:50kr 
Valio Espresso House Caffe Latte Choco Mocha 250ml, 17:90kr
Valio OddlygoodBarista havredryck Kanelbulle 750lm, 16:90kr

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil